Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ: Η ΑΝΤΡΙΑΝΑ ΛΙΜΑ ΠΟΖΑΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗ CHOPARD ME AΦΟΠΛΙΣΤΙΚΗ ΑΠΛΟΤΗΤΑ

ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ: Η ΑΝΤΡΙΑΝΑ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Τι να πρωτοκοιτάξεις; Μάτια ή πολύτιμες πέτρες;

H 37χρονη βραζιλιάνα καλλονή και αδιαμφισβήτητο sex symbol Aντριάνα Λίμα αποδεικνύει πως ο έμφυτος αισθησιασμός που μαγνητίζει δεν έχει τελικά ανάγκη προκλητικές αμφιέσεις και τολμηρές πόζες: Αφού «κρέμασε» τα θεαματικά φτερά της Victorias Secret γίνεται η εκθαμβωτική πρέσβειρα της σειράς Magical Settings του φημισμένου οίκου κοσμημάτων Chopard.

 

H φωτογράφιση έγινε στο Μαιάμι από τον Michael Shwartz. H Αντριάνα λάμπει αναδεικνύοντας διαμάντια- μενταγιόν, σκουλαρίκια, δαχτυλίδια- σε φόρμες λουλουδιών. Η ίδια, ντυμένη σε λευκό και μαύρο, προβάλλει τη φυσική ομορφιά της μέσα από το λιτό styling της Elizabeth Sulcer, με χτένισμα Peter Gray και μεικαπ Georgi Sandev. «Η Magical Settings Collection βασίζεται σε έναν πρωτοποριακό, αόρατο τρόπο δεσίματος των διαμαντιών έτσι ώστε να τα διαπερνά το φως όσο ποτέ άλλοτε» ανακοίνωσε η Chopard. Δείτε τις φωτογραφίες.

 

*Θυμίζουμε πως η Λίμα ήταν η πιο μακροχρόνια μούσα του διάσημου αμερικάνικου brand εσωρούχων  Victoria’s Secret, καθώς πρωτοπερπάτησε με τα ομώνυμα εσώρουχα στα 18 της χρόνια και πρόσφατα αποσύρθηκε πάμπλουτη και μητέρα δυο παιδιών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View