Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

TROLLΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

/

Αποκλειστικό (Νο 145): Ο Ιατρικός Σύλλογος προειδοποιεί για κίνδυνο διαβήτη σε πολιτευτές

Αποκλειστικό (Νο 145): Ο Ιατρικός Σύλλογ...
Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Βλάπτει η κατανάλωση βασιλόπιτας

Έντονα προβλήματα παχυσαρκίας και διαβήτη αντιμετωπίζουν πια σχεδόν όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι, περιφερειάρχες, δημοτικοί σύμβουλοι, περιφερειακοί σύμβουλοι, βουλευτές και ευρωβουλευτές, με σοβαρό κίνδυνο για την υγεία τους.

Το γεγονός πως μέσα στο 2019 θα έχουμε τέσσερις διαφορετικές εκλογές, αλλά κυρίως η ανάγκη για προβολή και επικοινωνία με τους ψηφοφόρους, έχει κάνει υποχρεωτική την παρουσία τους σε κάθε εκδήλωση κοπής πίτας.

Την περασμένη Κυριακή ένας υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος παρέστη σε 19 εκδηλώσεις κοπής πίτας, ενώ ένας πολιτευτής έφαγε 24 κομμάτια βασιλόπιτα, στα 19 εξ αυτών δεν τίναξε την ζάχαρη από πάνω!

Ο Ιατρικός Σύλλογος Πατρών, που πάντα προειδοποιεί σε θέματα που έχουν να κάνουν με τη δημόσια υγεία, απευθύνει έκκληση, αφενός μεν στα σωματεία και συλλόγους να περιορίσουν τις σχετικές εκδηλώσεις, αφετέρου δε σε όλους τους υποψήφιους να αποφεύγουν να καταναλώνουν περισσότερα από δύο κομμάτια βασιλόπιτα την ημέρα και ει δυνατόν να τινάζουν τη ζαχαρίτσα.

Το κείμενο είναι troll και όπως είναι προφανές έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα. Δείτε κι άλλα troll: Αποκλειστικό (Νο 144): Ο πρωθυπουργός θα εγκαινιάσει το πάρκινγκ στον Αγιο Διονύσιο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Trollερά πράγματα