Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

KANAME THN KAΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ZARA ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΑΜΕ ΤΑ TOP SPRING TRENDS

KANAME THN KAΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ZARA ΚΑ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Πολύ, πολύ έντονο χρώμα και ξεθωριάσματα tie dye!

Ψωνίσεις δεν ψωνίσεις, είναι αγαπημένη συνήθεια να δεις υλοποιημένα και συγκεντρωμένα τα trends της άνοιξης στην καρδιά των χειμερινών εκπτώσεων και αυτό συμβαίνει πάντα πρώιμα στα πολυκαταστήματα προσιτής ένδυσης Zara. Είδαμε λοιπόν κιόλας "αποτυπωμένα" όσα θα φορέσουμε με τις πρώτες ζέστες.

 

Eννοείται σε αφθονία είναι τα λεγόμενα bright colours ή αλλιώς φωτεινά έντονα χρώματα. Με κυρίαρχα τα κίτρινα, τα λεμονί και τα φούξια σε φλούο τόνους, είδαμε πολλές εκτρυλφωτικές μονοχρωμίες σε πάνω και κάτω ένδυση καθώς και στα αξεσουάρ.

 

Επιπλέον τα animal prints με κορυφαίο το φίδι, τα ξεθωριασμένα tie dye, οι ποδηλατικές βερμούδες και τα τζιν σε eighties -nineties γραμμές (ξασπρισμένα ψηλόμεσα με ίσιο φαρδουλό πόδι) τα εμπριμέ σαν παλιά μεταξωτά μαντήλια και τα αγαπημένα πουά και τα εντυπωσιακά κρόσια έχουν ήδη ξεπροβάλει. Βρήκαμε και τσάντες πουγκιά όπως και καλοκαιρινές πλεκτές και ψάθινες εφόσον γενικότερα το "τρυπητό" εφέ θα είναι στις δόξες του με τις λιακάδες. Σας διαλέξαμε φωτογραφίες για να του λόγου το αληθές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View