Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δείτε την αφίσα του Καρναβαλιού των Μικρών για το 2019

Δείτε την αφίσα του Καρναβαλιού των Μικρ...

Η αφίσα επιλέχτηκε μέσα από 76 προτάσεις που κατατέθηκαν από δημοτικά σχολεία

Αφίσα του Καρναβαλιού των Μικρών 2019 αναδείχτηκε το συλλογικό έργο των παιδιών του παιδικού σταθμού «Ναυτίλος» στο Ρίο. Η αφίσα επιλέχτηκε μέσα από 76 προτάσεις που κατατέθηκαν από δημοτικά σχολεία και παιδικούς σταθμούς, στο πλαίσιο του Διαγωνισμού Αφίσας του Καρναβαλιού των Μικρών 2019, που οργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» προσκαλώντας τα παιδιά των σχολείων της Αχαϊας να εκφραστούν «καρναβαλικά».

Σκοπός του διαγωνισμού, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Οργανισμός του Πατρινού Καρναβαλιού, ήταν η ανάδειξη της αφίσας που θα αποτελέσει την Αφίσα Προβολής του Καρναβαλιού των Μικρών, στο πλαίσιο του Πατρινού Καρναβαλιού 2019. H θεματική της αφίσας έπρεπε να κινείται γύρω από την Τεχνολογία και τον ρόλο που παίζει και τη θέση που καταλαμβάνει στη ζωή και την καθημερινότητα των παιδιών.

Οι πρωτότυπες δημιουργικές προτάσεις που κατατέθηκαν, όπως προέβλεπε ο διαγωνισμός, ήταν ζωγραφισμένες ή σχεδιασμένες, έγχρωμες σε χαρτί διαστάσεων Α3 με κατακόρυφο σχεδιασμό.

Η φετινή αφίσα είναι έργο των παιδιών των σχολείων του νομού Αχαϊας, της ψυχής του Καρναβαλιού των Μικρών. Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό που κατέθεσαν τις προτάσεις τους και συγχαίρει τους νικητές του διαγωνισμού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight