Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Οι αστυνομικοί έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Οι αστυνομικοί έκοψαν την Πρωτοχρ...

Την περασμένη Κυριακή 27/1/2019

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 στην Πάτρα η Ένωση Αστυνομικών Υπάλληλων Νομού Αχαΐας, η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, ο Σύνδεσμος Αποστράτων ΕΛ.ΑΣ και Πρώην Χωροφυλακής Ν. Αχαΐας, η Τ.Δ. Αχαΐας της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών και ο Σύλλογος Πολιτικού Προσωπικού ΕΛ.ΑΣ και Π.Υ. Ν/Δ. Ελλάδος, έκοψαν στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Αστήρ, την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα και αντάλλαξαν ευχές, για το νέο έτος.

Παρευρέθησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δριβήλας Δημήτριος εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Απ/ Κατσιφάρα, η τέως Υφυπουργός Σία Αναγνωστοπούλου, οι βουλευτές Κατσανιώτης Ανδρέας, Ριζούλης Ανδρέας, αρκετοί πολιτευτές όπως η Έλενα Κονιδάρη, η Αθηνά Τραχήλη και ο Άγγελος Τσιγκρής, ο Δημ. Σύμβουλος Τζανάκος Νικόλαος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Χριστόπουλος Κων/νος, ο Γενικός Αστυνομικός Δ/ντης Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδος κ Κοτρώνιας Νικόλαος, ο Αστυνομικός Δ/ντης Τσούρας Βασίλειος, ο Πρόεδρος της ΠΟΑΞΙΑ κ Κατσιαμάκας Ιωάννης, ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ κ Γερακαράκος Γρηγόριος, ο Προέδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας κ. Χριστακόπουλος Ευάγγελος, ο Επίτιμος Αντ/δρος της ΠΟΑΣΑ κ. Σανδραβέλης Ιωάννης, ο Προέδρος Συνταξιούχων Πυροσβεστών Πελ/νησου / Δυτ. Ελλάδος κ Λύρας Νικόλαος, ο πρόεδρος Αποστράτων Αγρινίου κ. Τσούνης, ο πρόεδρος Αποστράτων Ναυπάκτου κ. Σμπούκης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτων Μαρλαφέκας, εκπρόσωποι Στρατιωτικών Αρχών, εκπρόσωποι Αποστράτων Στρατού και Αεροπορίας.

Ο Αρχιμανδρίτης π. Θεόκλητος ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Πατρών, ευλόγησε την πίτα και στην συνέχεια έκαναν χαιρετισμό οι επίσημοι προσκεκλημένοι.

Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν οι εξής:

- Πρόεδρος της ΠΟΑΣΑ κ Χριστακόπουλος Ευάγγελος για την καθοριστική του συμβολή στην αναγέννηση και κοινωνική αποδοχή της ΠΟΑΣΑ,

- ο Επίτιμος Αντ/δρος της Ομοσπονδίας μας, κ Σανδραβέλης Ιωάννης,

- Τιμήθηκαν και οι συνάδελφοι Παρασκευόπουλος Δημήτριος και Νακόπουλος Νικόλαος, οι οποίοι στο κάλεσμα της πατρίδος μας, κατά την Τουρκική εισβολή, πολέμησαν στην Κύπρο το 1974.

- τέλος βραβεύτηκε και ο πρωτοπόρος συνδικαλιστής, κ Φώτης Ιωάννης.

Στην συνέχεια ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στις προσεχείς εκλογές του Συνδέσμου που θα πραγματοποιηθούν στις 17 Φεβρουαρίου 2019 και από τις ώρες 10.00 έως 17.00, στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ.

Τέλος ενημέρωσε τα μέλη για τον αποκριάτικο χορό του Συνδέσμου που θα πραγματοποιηθεί στο Κοσμικό κέντρο Κοράλλι, την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019.

Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο πρόεδρος της Ένωσης Αξ/κών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδος κ. Πλέσσιας Ανδρέας και αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά στους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στο έργο της Ένωσης.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Ν Αχαΐας, Τσίτσικας Χαράλαμπος με τη σειρά του, αφού ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους, βράβευσε παιδιά συναδέλφων που εισήχθησαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Τέλος πήρε τον λόγο ο πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικού Προσωπικού Ελληνικής Αστυνομίας κ. Μητρόπουλος Νικόλαος και ευχήθηκε και αυτός στους παρευρισκόμενους.

Οι φωτ. είναι της Φαύστας Φρατζή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις