Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Στην Πάτρα την Παρασκευή το βράδυ ο συγγραφέας Κώστας Ακρίβος

Στην Πάτρα την Παρασκευή το βράδυ ο συγγ...

Θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση το νέο του βιβλίο "Γάλα Μαγνησίας"

Το νέο βιβλίο του συγγραφέα Κώστα Ακρίβου με τίτλο «Γάλα Μαγνησίας» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο θα παρουσιαστεί αυτή την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου 2019, στις 8 μ.μ., στο αναγνωστήριο Bright Side (στην οδό Φιλοποίμενος 45, πάνω από την Κορίνθου) στην Πάτρα.

Θα μιλήσουν ο συγγραφέας-φιλόλογος Κώστας Λογαράς και η Κρίστυ Κουνινιώτη, πολιτιστική συντάκτρια της εφημερίδας «Πελοπόννησος».

Με τον συγγραφέα συζητά ο συγγραφέας-φιλόλογος Γιάννης Η. Παππάς.

Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει η φιλόλογος Γεωργία Καραμπέτσου.

Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ - ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΥ

Ο Κώστας Ακρίβος (Γλαφυρές Βόλου, 1958) έχει εκδώσει δεκαπέντε αφηγηματικά βιβλία και πήρε μέρος σε συλλογικές εκδόσεις, ανθολογίες, καθώς και στη συγγραφή δύο σχολικών εγχειριδίων. Μυθιστορήματά του έχουν μεταφραστεί στη Γερμανία, την Ελβετία, την Ιταλία και την Πολωνία, ενώ διηγήματά του σε αρκετές άλλες ευρωπαϊκές γλώσσες. Από το 1983 δίδαξε φιλολογικά μαθήματα στο Γυμνάσιο και το Λύκειο.

Συνεργάστηκε με το ΕΚΕΒΙ στα προγράμματα Λέσχες Ανάγνωσης και Συγγραφείς στα Σχολεία. Το 2013 παρουσιάστηκε στο Ιμαρέτ Καβάλας το θεατρικό έργο του Ο γηραιός πατήρ μου από το φεστιβάλ Φιλίππων-Θάσου, σε σκηνοθεσία του Θοδωρή Γκόνη.

∆ιηύθυνε τη σειρά ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΣΤΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ και ήταν ο συντονιστής της διαδικτυακής λέσχης ανάγνωσης ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΒΙΒΛΙΑ στις εκδόσεις Μεταίχμιο. Είναι μέλος της Εταιρείας Συγγραφέων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture