Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΤΟ «ΑΧΑΙΩΝ ΑΓΑΠΗΣ ΓΕΥΜΑ» ΠΑΕΙ ΝΕΟ ΛΙΜΑΝΙ 23/2 ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΤΟ LIVE Η ΠΕΝΥ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗ

ΤΟ «ΑΧΑΙΩΝ ΑΓΑΠΗΣ ΓΕΥΜΑ» ΠΑΕΙ ΝΕΟ ΛΙΜΑΝΙ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το μεγάλο ραντεβού με τις «Καλλιπάτειρες»

Το καθιερωμένο και πολυαναμενόμενο «Αχαιών Αγάπης Γεύμα» του πατρινού παραρτήματος της «Καλλιπάτειρας» ανακοινώθηκε πως θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου σε νέο χώρο, στην αίθουσα Β1 του Νέου Λιμένα Πατρών, παρουσία της πολυβραβευμένης και δημοφιλούς προέδρου του ονομαστού γυναικείου σωματείου, Κατερίνας Παναγοπούλου. Το μουσικό πρόγραμμα έχει αναλάβει φέτος η swing ερμηνεύτρια Πένυ Μπαλτατζή πλαισιωμένη από την μπάντα της. Τα έσοδα θα διατεθούν στη «Φλόγα».

 

«Κατά καπνού» ετοιμάζει κάθε λεπτομέρεια της μεγάλης φιλανθρωπικής εκδήλωσης η συμπολίτισσα συντονίστρια της «Καλλιπάτειρας» Μαρία Μανουσάκη – Μαλλιώρη. Όπως μαθαίνουμε η αίθουσα θα διαμορφωθεί ειδικά για την βραδιά και θα υπάρξουν καρναβαλικά χάπενινγκς και πολλές εκπλήξεις. Το μενού με νέες γευστικές προτάσεις βασισμένες σε τοπικά υλικά έχει αναλάβει το «Φασόλοι» ενώ τα γλυκίσματα το Max Perry. Μεγάλοι χορηγοί είναι Kreosis, Loux, Blue Land Real Estate, Χονδραλής Ευθύμιος Πλαστικός Χειρουργός, Λυσίας Law Firm, Ξενοδοχείο Βυζαντινό, Φαρμακείο Απ. Τέκος. Η εκδήλωση γίνεται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας, του Οργανισμού Λιμένος Πατρών και του Επιμελητηρίου Αχαίας.

Όπως και πέρυσι, το «Αχαιών Αγάπης Γεύμα» θα έχει ατμόσφαιρα επίσημου γκαλά και επιβάλλει βραδινό ένδυμα. Εκπρόσωποι των αρχών, του επιχειρηματικού, επιστημονικού, εμπορικού και δημοσιογραφικού κόσμου δίνουν πάντα το παρών. Η Κατερίνα Παναγοπούλου αναμένεται να καταφθάσει με μέλη και φίλες του ΔΣ της «Καλλιπάτειρας». Η επιλογή να μεταφερθεί η εκδήλωση στο νέο λιμάνι είναι συμβολική ώστε να αναδειχθεί η Πάτρα του μέλλοντος.

 

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

 

Η Κατερίνα Παναγοπούλου πέρα από πρόεδρος του Πανελλήνιου Γυναικείου Αθλητικού Σωματείου «Καλλιπάτειρα» είναι πρέσβειρα της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το “Ευ Αγωνίζεσθαι”. Εκτελεί τα καθήκοντά της σε εθελοντική βάση και συμμετέχει σε πλήθος διεθνών συνεδρίων, με ομιλίες διαλέξεις και παρεμβάσεις, που διοργανώνονται από διάφορους οργανισμούς, όπως η Ελληνική και Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή, η Ελληνική και Διεθνής Παραολυμπιακή Επιτροπή, ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (United Nations), η UNESCO, η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία, το Συμβούλιο της Ευρώπης, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κ.α. Ταυτόχρονα είναι άμισθη σύμβουλος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα σε θέματα Διασποράς.

 

 

Η ΠΕΝΥ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗ

 

H Πένυ Μπαλτατζή- που διαδέχεται φέτος στο live της βραδιάς τη Νίνα Λοτσάρη -είναι μια περιζήτητη πανελληνίως swing τραγουδίστρια, πολύ σπιρτόζα και με εκρηκτικό ταμπεραμέντο. Λατρεύει τα έντονα χρώματα στα ρούχα και τα μαλλιά της και συνδέεται με την πόλη μας λόγω του πατρινού συζύγου της Χρήστου Τζούτη.

 

Θα παρουσιάσει παλιά ελληνικά άσματα σε νέες διασκευές, ρούμπες, λάτιν, μάμπο, τσα τσα, τζαζ και βέβαια σουίνγκ μαζί με τα δικά της χιτ "Εξωτικό Χαρμάνι", "Η Δεκάρα", "Το Γυφτάκι''. Οπου κι αν εμφανίζεται ξεσηκώνει το κοινό. Στην Πάτρα την έχουμε χειροκροτήσει σε Επίκεντρο, Mirasol, Royal.

 

* Oι προσκλήσεις κοστίζουν 35 ευρώ, διάθεση κ. Μαρία Μανουσάκη –Μαλλιώρη τηλ 6937 050796, κλείστε εγκαίρως θέσεις και τραπέζια.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View