Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έφυγε από τη ζωή μία σπάνια εκπαιδευτικός, η Πατρινή φυσικός Εύη Χάραρη - Πετρακοπούλου

Έφυγε από τη ζωή μία σπάνια εκπαιδευτικό...

Σύζυγος του οδοντιάτρου Πέτρου Πετρακόπουλου, ο οποίος έχει επίσης φύγει από τη ζωή

Είναι από τις περιπτώσεις εκπαιδευτικών που ο θάνατός τους ξυπνά μνήμες, συγκλονίζει και συγκινεί όχι μόνο τους οικείους, τους φίλους και τους συναδέλφους, αλλά κυρίως παλιούς και νεότερους μαθητές τους. Η Εύη Χάραρη - Πετρακολούλου, ήταν από αυτές τις περιπτώσεις καθηγητριών που άφησαν το δικό τους, ξεχωριστό στίγμα με την απλότητα, την αμεσότητα και την υποστήριξη που προσέφερε απλόχερα στους μαθητές της.

Φυσικός στην ειδικότητα, υπηρέτησε επί 35 χρόνια στο 14ο Γυμνάσιο Πατρών, ενώ η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη στην κοινωνία της Πάτρας. Με τον σύζυγό της οδοντίατρο Πέτρο Πετρακόπουλο, ο οποίος επίσης έχει φύγει από τη ζωή, είχαν αποκτήσει δύο παιδιά την Ευφροσύνη και τον Διονύση και τρία εγγόνια.

Αγαπημένο και αγαπητό ζευγάρι, κοινωνικό, με έντονη παρουσία στα καρναβαλικά δρώμενα, κυρίως από την πλευρά του Πέτρου Πετρακόπουλου, ο οποίος προερχόταν από γνωστή ιατρική οικογένεια της πόλης,

Ήρεμη, χαμηλών τόνων, άψογη  καθηγήτρια, και πολύ δραστήρια στο σχολείο, η Εύη Χάραρη - Πετρακοπούλου πρωτοστατούσε σε ομάδες, εκπαιδευτικές εκδρομές, ενώ παροιμιώδη έχουν μείνει τα θεατρικά της έργα.

Έφυγε από τη ζωή στα 70 της χρόνια και η κηδεία της θα γίνει το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019 στις 11 το πρωί από τον παλαιό Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις