Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΚΟΜΙΤΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ, ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ

ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΚΟΜΙΤΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ Κ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Πάει Μηχανουργείο και Μέγαρο Πραπόπουλου

Διατηρεί τις καθιερωμένες και δημοφιλείς παραστάσεις του για μικρούς και μεγάλους όπως και τους ξεκαρδιστικούς αγώνες κατς, ενώ ταυτόχρονα στηρίζει τις δράσεις του «Κρυμμένου Θησαυρού» το Καρναβαλικό Κομιτάτο για φέτος. Όπως μας είπε ο νέος πρόεδρος- προερχόμενος από την καινούρια, άκρως κεφάτη γενιά του σωματείου -Γιάννης Γιαννακόπουλος, δεν αλλάζει τίποτα στα θεάματα που έχουν αγαπηθεί τόσο πoλύ από το κοινό, πέρα από τους χώρους διεξαγωγής.

 

Συγκεκριμένα, η παιδική παράσταση «Σπάσε τον καθρέφτη» θα είναι η πρώτη εκδήλωση και η παράσταση για τους μεγαλύτερους «Τσούχτρες» θα ακολουθήσει. Και οι δυο θα μετακομίσουν στη νέα θεατρική σκηνή της πόλης, το «Μηχανουργείο» με τις 150 θέσεις (πίσω από τον Αγιο Ανδρέα). Και το κατς όμως για να αντιμετωπιστεί η περίπτωση βροχής εγκαταλείπει την πλατεία Ολγας και μεταφέρεται στο αίθριο του Μεγάρου Πραπόπουλου, μπροστά στο καφέ Toki.

Το Κομιτάτο πέρα από τις δικές του εκδηλώσεις θα συνεργαστεί πάντως και με την οργανωτική ομάδα του «Κρυμμένου Θησαυρού» σε μεγάλο συναπάντημα στην Αχάια Κλάους, ενώ σχεδιάζεται και ένα κοινό παιχνίδι πόλης. Αλλωστε, πλέον τα περσινά γκρουπ του «συμπληρωματικού Θησαυρού» όχι μόνο «τα βρήκαν» με το Δήμο Πατρέων και τον καρναβαλικό υπεύθυνο Νίκο Χρυσοβιτσάνο, αλλά χρίστηκαν και… «εγκέφαλοι» του παιχνιδιού.

 

Η ΑΤΖΕΝΤΑ

-8, 9, 10/2: «Σπάσε τον καθρέφτη» στο θέατρο Μηχανουργείο. Παιδική παράσταση εμπνευσμένη από τη Χιονάτη και την εμμονή με τα είδωλα και τα πρότυπα. Παίζει η παιδική, θεατρική ομάδα του Κομιτάτου. Kείμενο- σκηνοθεσία Δημήτρης Χουρδούμης, χορευτικά Λουίζ Μέντεζ. Θα δοθούν έξι παραστάσεις μέσα στο τριήμερο.

Στο μεγάλο παλάτι του άρχοντα Ψηλέα η μητριά Φρικίτα θέλει  να είναι το μοναδικό όμορφο πλάσμα επάνω στη γη και να εξαφανίσει τον ωραίο θετό της γιο Νάνο.

 

 

 

-12 -17/ 2: «Τσούχτρες» στο θέατρο Μηχανουργείο. Σατιρικό θέαμα σε πρωτότυπο κείμενο Κωνσταντίνου Μάγνη και σκηνοθεσία Oλγας Μοσχόβου, χορογραφίες Κατερίνας Αναλυτή, σκηνικά- κοστούμια Ολγας Μοσχόβου και Ελίζας Σιγαλού, φωτισμούς Γεράσιμου Ντάβαρη. Παίζουν οι γνωστοί πρωταγωνιστές του Κομιτάτου. Πρόκειται για μια «επιθεώρηση αιγιαλού», με ανθρώπους και θαλασσινά μέσα και έξω από το βυθό, με θέμα το καρναβάλι της ζωής μας.

 

 

-2/3:  Αγώνες κατς με πολύ αγαπητούς συμπολίτες «πρωταθλητές» καρναβαλιστές στο αίθριο Μεγάρου Πραπόπουλου

 

 

* Mε τον «Κρυμμένο Θησαυρό» τα ραντεβού έχουν δοθεί 17/2 στην Αχαία Κλάους με έκθεση και παιδικό παιχνίδι και  23/2 στο κέντρο της Πάτρας για παιχνίδι πόλης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View