Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

KEIT MΠΛΑΝΣΕΤ: ΛΥΓΙΖΟΥΝ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΒΙΑΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ

KEIT MΠΛΑΝΣΕΤ: ΛΥΓΙΖΟΥΝ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η σταρ βλέπει την αυλαία ως πρόκληση

Η διάσημη και κάτοχος Οσκαρ αυστραλέζα σούπερ σταρ Κέιτ Μπλάνσετ επέστρεψε μετά από επτά χρόνια στο θεατρικό σανίδι  προκαλώντας λιποθυμίες! Στην πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης παράστασης «When We Have Sufficiently Tortured Each Other» (Όταν έχουμε πια βασανίσει αρκετά ο ένας τον άλλον) στην οποία πρωταγωνιστεί στο Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου, μία θεατής λιποθύμησε λόγω των βίαιων σκηνών.

 


Όπως γράφουν οι Times του Λονδίνου, μία ηλικιωμένη γυναίκα κρίθηκε αναγκαίο να διακομιστεί σε νοσοκομείο, αφότου έχασε τις αισθήσεις της μην αντέχοντας τις βίαιες σκηνές που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων sex toys, ένα άγριο όργιο σε αμάξι και αρκετή βία εις βάρος των γυναικείων χαρακτήρων.

Η αμφιλεγόμενη αυτή παράσταση πραγματεύεται τη βίαιη, σεξουαλική σχέση ανάμεσα σε μία γυναίκα, την οποία ενσαρκώνει η Μπλάνσετ, με τον εργοδότη της, τον ρόλο του οποίου παίζει o σταρ του «Game of Thrones», Στίβεν Ντιλέιν.

Το έργο βασίζεται στη νουβέλα του Σάμιουελ Ρίτσαρντσον, «Πάμελα», που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1740 και αφορά «έξι χαρακτήρες που παρασύρονται σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι σεξουαλικής κυριαρχίας και υποταγής».  Μιλώντας στον Guardian πριν από μερικές ημέρες, η Μπλάνσετ  αναφέρθηκε στην παράσταση λέγοντας ότι «πάντα έβλεπε το θέατρο ως πρόκληση». «Ορισμένοι μπορεί να εξοργιστούν, άλλοι να σαστίσουν, άλλοι να ενθουσιαστούν. Πάντα η συζήτηση μετά την παράσταση είναι και η πιο σημαντική», σημείωσε η 49χρονη ηθοποιός.
Μετά το περιστατικό, το Εθνικό Θέατρο της Βρετανίας αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση προειδοποιώντας τους θεατές ότι η παράσταση περιέχει σκηνές αυστηρά για ενήλικους που ενδέχεται να προκαλέσουν «αναστάτωση».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View