Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πωλείται το Πόρτο Καρράς του Πατρινού Κωνσταντίνου Στέγγου- Η ιστορία της οικογένειας

Πωλείται το Πόρτο Καρράς του Πατρινού Κω...

Η εταιρεία του υπέγραψε συμβάσεις με συμβούλους

Προς πώληση βγαίνει το Πόρτο Καρράς του Πατρινού Κωνσταντίνου Στέγγου αφού η κατασκευαστική εταιρεία Τεχνική Ολυμπιακή κατήρτισε συμβάσεις με αντικείμενο την υπόδειξη επενδυτών που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν στοιχεία της Πόρτο Καρράς ή της ίδιας της εταιρείας.

Η ιστορία του Πατρινού επιχειρηματία Κωνσταντίνου Στέγγου που έφτιαξε έναν κολοσσό

 

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία επισημαίνει σε ανακοίνωσή της προς το Χρηματιστήριο ότι προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την αξιοποίηση της περιουσίας της ιδίας και των θυγατρικών αυτής, εξετάζοντας, μεταξύ άλλων, δυνατότητες συνέργειας με άλλες επιχειρήσεις και επενδυτές.

Στο εδώλιο της Επιτροπής Ανταγωνισμού 60 κατασκευαστικές εταιρείες για καρτέλ στους διαγωνισμούς - Η Τεχνική Ολυμπιακή του Πατρινού Κωνσταντίνου Στέγγου "ομολόγησε" και ζήτησε επιείκεια

Σε αυτό το πλαίσιο, κατήρτισε με τις εταιρείες Cushman & Wakefield s.r.o. και Profin Management Limited τις από 21 Ιανουαρίου 2019 συμβάσεις με αντικείμενο την υπόδειξη επενδυτών που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν στοιχεία του ενεργητικού της Πόρτο Καρράς ή της εταιρείας.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΝΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Η ιστορία του Πατρινού επιχειρηματία Κωνσταντίνου Στέγγου που έφτιαξε έναν κολοσσό και στη συνέχεια πρωταγωνίστησε σε χρηματιστηριακές «φούσκες» και πολιτικούς «αποκεφαλισμούς», είναι πολύ ενδιαφέρουσα, αν και τα τελυταία χρόνια το "διαμάντι" του ομίλου, το Πόρτο Καρράς φαίνεται να του δημιουργεί πονοκεφάλους.

Πρωταγωνίστησε σε χρηματιστηριακές «φούσκες» και πολιτικούς «αποκεφαλισμούς»

 

Η οικογένεια διατηρούσε επί μακρόν στενές σχέσεις με την Πάτρα και συμπολίτες, ενώ παλιότερα τα πάρτυ του Δεκαπεταύγουστου για την ονομαστική γιορτή της μικρότερης κόρης της οικογένειας και οι βόλτες με το ελικόπτερο πάνω από τα Αραχωβίτικα, συζητούνταν εντόνως.

Οι Στέγγοι, μετά το ενδιαφέρον που προκάλεσαν η αλματώδης πορεία του «πατριάρχη» της οικογένειας στους επιχειρηματικούς κύκλους και οι κοινωνικές δραστηριότητες των πέντε παιδιών του, έγιναν πρωτοσέλιδο άλλοτε με μεγάλα γράμματα, κι άλλοτε με… γκρίζο φόντο.

Ένα φόντο που περιλάμβανε χρηματιστηριακές «φούσκες», σκάνδαλα με «έδρα» το Πόρτο Καρράς, άλλοτε για τις εμφύλιες διαμάχες μεταξύ του Στέγγου και των μικρομετόχων της «Τεχνικής Ολυμπιακής», αλλά και τα ειρωνικά σχόλια για την κατάταξή του από το περιοδικό Forbes στη λίστα με τις 2.000 κορυφαίες εταιρείες του κόσμου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight