Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: Κατέβασε ρολά και μπήκε ενοικιαστήριο στο Κέντρο Τύπου στη Γούναρη

Πάτρα: Κατέβασε ρολά και μπήκε ενοικιαστ...

Απορία & προβληματισμός σε πολλούς Πατρινούς που ήσαν πελάτες

Προβληματισμό, λύπη και απορία προξένησε στους Πατρινούς το λουκέτο στο Κέντρο Τύπου που λειτουργούσε μαζί και με καφέ στην λεωφόρο Δημ. Γούναρη, κάτω από το κινηματοθέατρο Πάνθεον.

Την περασμένη Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019 σύμφωνα με πληροφορίες, όσοι περνούσαν από το σημείο ή πήγαιναν για την πρωινή τους εφημερίδα, καφέ ή για κάποιο Ελληνικό ή ξένο περιοδικό (το κατάστημα διέθετε πολύ καλά ενημερωμένο χώρο με Ξένο Τύπο) είδαν το κατάστημα κλειστό με κάγκελα γύρω γύρω και την ένδειξη ότι θα παραμείνει κλειστό για λίγες μέρες. Ωστόσο όπως εξελίσσονται τα πράγματα, το μαγαζί δεν φαίνεται να ξανανοίγει προς μεγάλη απογοήτευση των δεκάδων πελατών του που το είχαν αγαπήσει και το στήριζαν.

Ήδη στο μαγαζί πέντε μέρες μετά μπήκε η ένδειξη ενοικιάζεται ενώ και η πρόσοψη και πλαινή του βιτρίνα έχουν πλέον καλυφθεί με εφημερίδες.

Η ελπίδα λένε πεθαίνει τελευταία και όλοι όσοι είχαν την καλή συνήθεια να αγοράζουν από εκεί εφημερίδες, περιοδικά, τσιγάρα, σοκολάτες, καφέ, κ.α., ευελπιστούν πως κάτι θα γίνει και θα δουν το Κέντρο Τύπου να ξανανοίγει, ωστόσο όπως αποδεικνύεται τα καθημερινά έξοδα μίας επιχείρησης μαζί με το όλο και πιο χαμηλό ποσοστό κέρδους από την πώληση τσιγάρων αλλά και των περιοδικών τόσο των Ελληνικών όσο και των λίγο ακριβότερων ξένων, «γονάτισαν» το συγκεκριμένο κατάστημα και με την είσοδο του 2019 αποφάσισε να κατεβάσει ρολά. Ο υπεύθυνος του πάντως είναι άνθρωπος που κατέχει καλά το αντικείμενο της πώλησης και διανομής Τύπου όπως και τα μέλη της οικογένειας του με τα οποία και δούλευε το μαγαζί.

Αν πράγματι ισχύσει το λουκέτο πολλοί Πατρινοί θα στενοχωρηθούν που θα χάσουν την καθημερινή επαφή τους με τον Ελληνικό και ξένο Τύπου και τη ζεστή καλημέρα του κ. Γιάννη, της κυρίας Σίας, της Κατερίνας και των υπολοίπων που απασχολούνταν στην επιχείρηση.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά