Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Χριστίνα Αλεξοπούλου: Κοπή βασιλόπιτας με έντονο πολιτικό χρώμα

Χριστίνα Αλεξοπούλου: Κοπή βασιλόπιτας μ...

Το «παρών» κατά τη διάρκεια της βραδιάς έδωσαν συνολικά εκατοντάδες συμπολίτες μας

Συνωστισμός επικράτησε το βράδυ του Σαββάτου, 19 Ιανουαρίου, στις 19:00, στον τρίτο όροφο κεντρικής πολυκατοικίας της πλατείας Γεωργίου, όπου από τον Ιούνιο του 2018 στεγάζει το Τεχνικό Γραφείο της η Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Χοροστατούντος του π. Παύλου Σπίνου από τον Ιερό Ναό της Παντάνασσας, η Αχαιή Πολιτικός Μηχανικός και Επιχειρηματίας έκοψε για πρώτη φορά την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα των εταιρειών της στον συγκεκριμένο χώρο, παρέα με συγγενείς, φίλους, συνεργάτες και υποστηρικτές της πολιτικής της εκστρατείας, καθώς διεκδικεί δυναμικά μια θέση στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Σε συνέπεια με την… high tech οργάνωση και φιλοσοφία του γραφείου της, η Χριστίνα είχε μάλιστα φροντίσει για τη μετάδοση της εκδήλωσης σε φίλους της που βρίσκονταν εκτός Πατρών, ακόμα και εκτός Ελλάδος, μέσω ηλεκτρονικών εργαλείων τηλεδιάσκεψης (Facebook, Skype, Viber, Zoom).

Το «παρών» κατά τη διάρκεια της βραδιάς έδωσαν συνολικά εκατοντάδες συμπολίτες μας, μεταξύ των οποίων πολλά πολιτικά στελέχη του νομού και της ευρύτερης περιοχής, όπως οι κ.κ. Νεκτάριος Φαρμάκης (Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος με τη ΝΔ), Ανδρέας Μαζαράκης (Πρόεδρος ΝΟΔΕ Αχαΐας), Χρ. Πανίτσας (Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Αχαΐας), Γ. Κουτρουμάνης (Πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ Κέντρου Πόλεως), Σπ. Σταυρογιαννόπουλος (Πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ Δυτικής Αχαΐας), Κ. Παπαλεξανδρόπουλος (Πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ Ερυμάνθου), στελέχη Τοπικών Οργανώσεων της ΝΔ, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και οργανισμών διαφόρων παρατάξεων, καθώς και δημοσιογράφοι τοπικών ΜΜΕ, ανάμεσα στους οποίους ο Δ. Παπαγιαννόπουλος (Εκδότης της εφημερίδας «Πρώτη της Αιγιάλειας»). Παρευρέθησαν, επιπλέον, συνάδελφοι Πολιτικοί Μηχανικοί και Μέλη του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ), στην κεντρική Αντιπροσωπεία του οποίου η Χριστίνα Αλεξοπούλου είναι εκλεγμένη με την ΔΚΜ, την παράταξη της ΝΔ. Εντυπωσιακή ήταν και η παρουσία του ωραίου φύλου και των νεότερων ηλικιών, με πολλούς νυν και πρώην ΟΝΝΕΔίτες, θυμίζοντας την μακρά θητεία που είχε την προηγούμενη δεκαετία η Χριστίνα, ως Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας και Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ.

Στα πολιτικά πηγαδάκια που αναπόφευκτα δημιουργήθηκαν, κύριο αντικείμενο συζήτησης ήσαν οι πολιτικές εξελίξεις και ειδικά τα διαδραματιζόμενα στη Βουλή των Ελλήνων, με τις πρωτοφανείς μεθοδεύσεις της κυβέρνησης στην προσπάθειά της να κρατηθεί στην εξουσία και να περάσει όπως-όπως την διαβόητη Συμφωνία των Πρεσπών, απέναντι στη θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού. Η Χριστίνα, μάλιστα, ενημέρωσε τους συνδαιτημόνες ότι, μαζί με συνεργάτες και φίλους της, θα συμμετείχε στο μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, το οποίο διοργανώθηκε την Κυριακή 20 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight