Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Έσβησε" ο ηλικιωμένος που δέχθηκε επίθεση από ληστές μέσα στο σπίτι του, στα Βραχνέικα

"Έσβησε" ο ηλικιωμένος που δέχ...

Μετά από πολύμηνη μάχη

"Έσβησε" ο ηλικιωμένος άνδρας που τον Αύγουστο δέχθηκε επίθεση ληστών μέσα στο σπίτι του, στα Βραχνέικα. Είχε τραυματιστεί και είχε νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο του Ρίου. Πέντε μήνες μετά το συμβάν, έφυγε από τη ζωή και κηδεύτηκε σήμερα.

Στο νοσοκομείο παραμένουν τα θύματα της ληστείας στα Βραχνέικα - Τι άφησαν πίσω τους οι δράστες, που είναι ασύλληπτοι - BINTEO & ΦΩΤΟ

Το ιστορικό

Δύο ληστές μπήκαν στο σπίτι του και άρχισαν να χτυπούν εκείνον και τη σύζυγό του για να τους αποκαλύψουν που έχουν χρήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα.

Οι φωνές του ζευγαριού ξύπνησαν τη γειτονιά, ενώ στο σημείο έφτασε η αστυνομία. Οι δράστες είχαν τραπεί σε φυγή και αναζητούνται. Το συμβάν συνέβη γύρω στις 4 και η αστυνομία κλήθηκε περίπου στις 5. Οι ληστές μπήκαν στο σπίτι παραβιάζοντας παράθυρο. Πρώτα επιτέθηκαν στον άνδρα, ηλικίας 84 ετών και στη συνέχεια στην 76χρονη γυναίκα του, η οποία μετά ειδοποίησε την αδελφή της, που μένει στην περιοχή. Την αστυνομία κάλεσε η 76χρονη.

Η αδελφή της ηλικιωμένης μάλιστα σημειώνει πως ο γαμπρός της ήταν πεσμένος στο έδαφος και η αδερφή της, που την κάλεσε στο τηλέφωνο, βρισκόταν σε πανικό.

Οι ηλικιωμένοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ  στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις