Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τραϊάνα Ανανία: "Στην ανώτερή μου εκδοχή θεωρώ ότι δε θα κοιτάω το φύλο"

Τραϊάνα Ανανία: "Στην ανώτερή μου ε...

«Πιστεύω ότι το αρσενικό και το θηλυκό όταν ερωτεύονται πραγματικά γίνονται όλον"

Μετά τον ντόρο που δημιούργησαν οι αντιδράσεις της Τραϊάνας Ανανία η ηθοποιός μίλησε στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και εξήγησε όσα σκέφτεται γύρω από το κομμάτι του φλερτ και των σχέσεων αντρών και γυναικών.

«Πιστεύω ότι το αρσενικό και το θηλυκό όταν ερωτεύονται πραγματικά γίνονται όλον. Επιτυγχάνουν το θεϊκό. Είμαι κοντά στο να αγγίξω το θεϊκό. Πιστεύω ότι ο άντρας είναι βασιλιάς, μάγος, εραστής και καλός μάγειρας», είπε η Τραϊάνα Ανανία, η οποία παραδέχτηκε πως είναι σε σχέση.

Πώς θα αντιδρούσε εάν ο σύντροφός της της έλεγε ότι είναι bi; «Δεν θα με πείραζε να είμαι και εγώ ένας τέτοιος άνθρωπος. Δηλαδή πιστεύω ότι και εγώ στην ανώτερη μου εκδοχή θεωρώ ότι δε θα κοιτάω το φύλο. Όταν κάποια στιγμή θα έχω απομυθοποιήσει τα πάντα σε σχέση με το επίγειο.

Ενώ αναφορικά με τα όσα έγιναν πρόσφατα με τα social media της η Τραϊάνα Ανανία ξεδίπλωσε τη σκέψη της: «Άμα πας καλά στα μυαλά σου δεν στέλνεις «καλημέρα» σε αγνώστους. Δεν έχω στείλει «καλημέρα» ποτέ σε άγνωστο και θεωρώ ότι πάω καλά στα μυαλά μου. Επειδή είμαι λίγο κυκλοθυμική, η αλήθεια είναι ότι τη μια μέρα μπορεί να ξυπνήσω και να λέω θα τα σβήσω όλα, θέλω πραγματική ζωή, θέλω φύση, δεν θέλω κινητό. Την άλλη μέρα θα ξυπνήσω, θα έχω βγάλει μια ωραία φωτογραφία, άντε λέω να την ανεβάσω, όπως λέω άντε να κάνω μια συνέντευξη μαζί σου. Την άλλη μέρα λέω σιγά μην κάνω συνέντευξη. Είναι επειδή είμαι Ζυγός και ωροσκόπο Λέων, είναι όπως ξυπνήσεις, είναι και ο κύκλος μας σε εμάς τις γυναίκες.

Στο χωριό μας πριν 15 χρόνια είχαμε social media;  Εγώ πως είχα αγόρια και φλέρταρα; Άμα γουστάρεις θα κάτσεις να το ψάξεις. Προφανέστατα προτιμώ κάποιος να έρθει να με βρει. Είναι άνθρωποι οι οποίοι έχουν κάποια θέματα ψυχολογικά, τα οποία δεν έχουν λύσει. Έχουν κάποια θέματα με τις μαμάδες τους, με το πως τους μεγάλωσαν, πως τους έμαθαν. Η σχέση με τη μητέρα καθορίζεται καθαρά από τη μητέρα και από το οικογενειακό περιβάλλον. Θέλω ο άλλος να μην πιστεύει ότι είναι απλά ένα σώμα. Το σώμα του εμένα ας πούμε γιατί να με δελεάσει;

Για το τσιφτετέλι της στον Σπύρο Παπαδόπουλο δήλωσε: «Καταρχάς εγώ δεν βγήκα να δείξω το σώμα μου. Το ότι φαίνεται το σώμα μου, είναι λόγω του σώματος μου. Το ότι έχω ταλέντο στον χορό είναι κάτι που ισχύει και είναι κάτι που έχω φάει τα πόδια μου στο χορό. Είναι λογικό να είμαι καλή χορεύτρια. Και δεν πιστεύω ότι το σώμα μου ήταν αυτό που προκάλεσε. Η προσωπικότητα μου προκαλεί, όχι το σώμα μου.»

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight