Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ο Νίκος Βενέρης μας μιλάει για το νέο του επιχειρηματικό εγχείρημα, την Color Glo Πάτρας

Ο Νίκος Βενέρης μας μιλάει για το νέο το...

Υπηρεσίες αποκατάστασης δέρματος, βινυλίου και πλαστικού

Μια νέα επιχείρηση άρχισε να δραστηριοποιείται στην πόλη μας. Η Color Glo Πάτρας, υποκατάστημα της διεθνούς Color Glo International, που ιδρύθηκε στη Μινεάπολη της Μινεσότα, το 1975 και μέχρι σήμερα παρέχει υπηρεσίες αποκατάστασης δέρματος, βινυλίου και πλαστικού, αλλά και υπηρεσίες αφαίρεσης λεκέδων από υφάσματα για εμπόρους ή ιδιώτες.

Ο ιδιοκτήτης της - στην πόλη μας -, γνωστός στον επιχειρηματικό κόσμο της αγοράς αυτοκινήτου, κος Νίκος Βενέρης μας είπε πως βασικές προτεραιότητες της επιχείρησης είναι τα ποιοτικά αποτελέσματα και οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Οι βασικές υπηρεσίες επισκευών σε αυτοκίνητα καλύπτουν ζημίες δέρματος, όπως ξεθώριασμα του χρώματος, επιφανειακές τριβές, γδαρσίματα, κοψίματα, τρυπήματα, καψίματα, ζημιές από κατοικίδια και αφαίρεση των περισσότερων ειδών λεκέδων. Το δέρμα αλλοιώνεται με το χρόνο από τη φυσιολογική καθημερινή χρήση. Ωστόσο, οι τεχνικοί της Color Glo διαθέτουν τις γνώσεις, τα προϊόντα και τη δυνατότητα να αποκαταστήσουν τους τρεις τύπους δέρματος που κατασκευάζονται πιο ευρέως: το κατεργασμένο δέρμα, το δέρμα (με προστασία) ανιλίνης και το δέρμα νούμπουκ. Ακόμη γίνεται βαφή φθαρμένου τιμονιού, είτε είναι δερμάτινο, είτε πλαστικό. Όπως επίσης επισκευή και βαφή ραγισμένων ταμπλό.

Το ίδιο συμβαίνει και σε ό,τι αφορά στη μακροχρόνια χρήση του δέρματος στα έπιπλα, τα σκάφη ακόμη και στα αεροπλάνα, καθιστώντας περιττή τη δαπανηρή αντικατάσταση των συγκεκριμένων ειδών. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών μας, άνθρωποι της επιχείρησης προτείνουν τις σωστές τεχνικές συντήρησης ώστε το δέρμα να διατηρήσει την ανθεκτικότητά του.

Η Color Glo μπορεί να προσφέρει στην αγορά τις καλύτερες λύσεις για αποκατάσταση, καθαρισμό, βαφή και επισκευή σχεδόν κάθε υλικού, συμπεριλαμβανομένων: δέρμα, δερματίνη, nubuck, ύφασμα, βελούδο, χαλί/μοκέτα, πλαστικό και πολλά άλλα!

Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται στις επισκευές είναι σχεδιασμένα και παράγονται από την ίδια την εταιρεία, έχουν ως βάση το νερό και είναι υδατοδιαλυτά, χωρίς οσμή, φιλικά προς το περιβάλλον.

Στα πλεονεκτήματα:

  • Στεγνώνουν αμέσως μετά την επισκευή από τους τεχνικούς μας και είναι άμεσα διαθέσιμα προς χρήση, χωρίς να αφήνουν βλαβερά απόβλητα ή κατάλοιπα.
  • Οι επισκευές πραγματοποιούνται στο χώρο που βρίσκεται το προς επισκευή αντικείμενο με αποτέλεσμα να αποφεύγονται περιττές ενεργοβόρες και ρυπαρές μετακινήσεις που επιβαρύνουν το περιβάλλον.
  • Το κόστος επισκευής είναι 60% φθηνότερο από την αντικατάστασή του

Τα προϊόντα Color Glo είναι πρώτα και στις προτιμήσεις των κατασκευαστών σκαφών και χρησιμοποιούνται περιβαλλοντικά ασφαλή χρώματα με βάση το νερό, που έχουν περάσει επιτυχώς συγκεκριμένες απαιτήσεις δοκιμών κάθετης καύσης υπό το FAR 25.853 (a) Παράρτημα F μέρος (a) (l) (ii) AMD-25-72 των Ομοσπονδιακών Κανονισμών Αεροπλοΐας και έχουν καταδείξει ότι δεν προσθέτουν βαθμό εύφλεκτου σε δερμάτινες ταπετσαρίες αεροσκαφών, υπάρχει εξαιρετική συνεργασία και στο χώρο της αεροπλοΐας για αεροσκάφη όλων των μεγεθών.

Με την αυξημένη χρήση ακριβού δέρματος, το κόστος αντικατάστασης λόγω φθοράς, ατυχημάτων κ.λ.π. έχει αυξηθεί δραματικά. Σήμερα εκτελούνται εγγυημένες εργασίες όχι μόνο σε οχήματα και έπιπλα αλλά και σε οποιαδήποτε επιφάνεια μπορεί να αποκατασταθεί ή να αντικατασταθεί.

Στις επιπλέον υπηρεσίες περιλαμβάνονται η επιδιόρθωση ταπετσαρίας σε δέρμα, δερματίνη, ύφασμα, βελούδο, πλαστικό, η βαφή ταπετσαρίας όλων των τύπων και αποκατάσταση χρώματος, η αλλαγή ταπετσαρίας, η επιδιόρθωση ουρανού του αυτοκινήτου, το ξεθάμπωμα φαναριών και τέλος ο βιολογικός καθαρισμός (έπιπλα, αυτοκίνητα, σκάφη).

Διεύθυνση: Κωνσταντίνου Σκουρλέτη 30

Τηλ. επικοινωνίας: 2611.104301 και 6973251520

Facebook: colorglo.patras

Instagram: colorglo.patras

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά