Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

TROLLΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

/

Αποκλειστικό (Νο 143): Ιστορική συγχώνευση Απόλλωνα, Προμηθέα * ΕΑΠ το νέο σωματείο

Αποκλειστικό (Νο 143): Ιστορική συγχώνευ...
Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Ραγδαίες εξελίξεις στο μπάσκετ

Αλλάζει για πάντα το τοπίο στο μπάσκετ, όχι μόνο της Πάτρας, αλλά και όλης της χώρας, μετά την ιστορική συγχώνευση του Απόλλωνα και του Προμηθέα, που αποκαλύπτει το thebest.gr σε πανελλήνια αποκλειστικότητα.

Μετά από σειρά επαφών στελεχών του Απόλλωνα, όπως οι Βερβίτας, Καραπάνος και άλλοι με τον Βαγγέλη Λιόλιο, …δόθηκαν τα χέρια!

Μάλιστα η συμφωνία είναι πλήρης, αφορά τα πάντα, ακαδημίες, εγκαταστάσεις, πρώτη ομάδα, ΑΦΜ, χρώμα, σήμα κλπ.

Το νέο σωματείο θα λέγεται Ε.Α.Π., δηλαδή Ένωση Απόλλωνα Προμηθέα. Δεν αποκλείεται η συγχώνευση να αφορά και τρίτο σωματείο, την ίδια την ΕΑΠ (οι διαπραγματεύσεις σχεδόν έχουν καταλήξει σε συμφωνία), οπότε και πάλι ο νέος σύλλογος, θα λέγεται ΕΑΠ!

Τούτο δεν θα αλλάξει ακόμα κι αν στο πλαίσιο της συγχώνευσης μπει και η Παναχαϊκή (όλα είναι πιθανά). Απλά σε μια τέτοια περίπτωση θα προστεθεί ένα ακόμα «Π», ο νέος σύλλογος θα λέγεται ΕΑΠΠ (Ένωση Απόλλωνα Προμηθέα Παναχαϊκής).

Δεν αποκλείεται, αν προστεθούν κι άλλες ομάδες στο σχέδιο των συγχωνεύσεων, όπως ο Προφήτης Ηλίας, ο ΠΑΟΚ, ο Παναχαϊκός, ο Πήγασος, ο Ποσειδών, ο Προμηθέας 2014, αλλά και από το Προάστιο, την Παραλία το Πετρωτό κλπ, να φτάσουμε τα 16 "Π".

 

Το κείμενο είναι troll και όπως είναι προφανές έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα. Δείτε κι άλλα troll: Αποκλειστικό (Νο 142): Για πρώτη φορά οι δημοτικές εκλογές στην Πάτρα θα γίνουν ηλεκτρονικά

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Trollερά πράγματα