Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 20 Ιανουαρίου

Τα ζώδια σήμερα 20 Ιανουαρίου

Πώς θα κινηθούν τα επαγγελματικά και τα ερωτικά σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα;

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Μάθε πως θα κινηθούν τα επαγγελματικά, αλλά και τα ερωτικά σου

ΚΡΙΟΣ
Ε
παγγελματικά: Ημέρα ή του ύψους ή του βάθους σε κοινωνικά και επαγγελματικά θέματα. Παρόλα αυτά θα δεχτείς απρόσμενη βοήθεια από κοντινό σου πρόσωπο. Θα πρέπει να βάλεις τα πράγματα κάτω και να βρεις έναν τρόπο επίλυσης των εκκρεμών υποθέσεων, αλλά και των διαφορών με τους γύρω σου. Έχεις πάρα πολλά ανοιχτά μέτωπα.
Αισθηματικά: Ο Ήλιος, κυβερνήτης του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και στον 11ο οίκο σε αδυναμία. Στα ερωτικά σου και σε θέματα παιδιών θα αδυνατείς να πάρεις πρωτοβουλίες, να αναλάβεις δράση, να επιδιώξεις την υλοποίηση στόχων. Αν είσαι single, μια σειρά από λανθασμένους χειρισμούς κατάφερε και πάλι να σου δημιουργήσει ένα δράμα. Ξεκαθάρισε τις σκέψεις σου και βάλε τάξη στα συναισθήματά σου.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 19, 4.

ΤΑΥΡΟΣ
Επαγγελματικά: Η διαίσθησή σου έχει χτυπήσει συναγερμό και αισθάνεσαι ότι πρέπει να προσέχεις και τη σκιά σου. Μην ενεργείς αψυχολόγητα και να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα. Ο Κρόνος, κυβερνήτης της καριέρας, των επαγγελματικών, βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 10ο οίκο στο ζώδιο του. Στα επαγγελματικά σου θέματα χρειάζεσαι πειθαρχία.
Αισθηματικά: Η επικοινωνία σου κυρίως με τον σύντροφό σου ευνοείται. Άνοιξε την καρδιά σου, μίλησε για το πως αισθάνεσαι για εκείνον. Η ειλικρίνεια πάντοτε κερδίζει. Αν είσαι single, εμπιστεύσου τους φόβους σου σε δικούς σου ανθρώπους και θα χαλαρώσεις αισθητά.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 18.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Επαγγελματικά: Η Σελήνη σε τρίγωνο συνεργάζεται αρμονικά λειτουργώντας πιο συναισθηματικά. Από οικονομικής άποψης, δεν αποκλείονται τα επιπλέον έσοδα από πηγές που δεν άπτονται των επαγγελματικών σου σήμερα.
Αισθηματικά: Οι singles του ζωδιακού σήμερα θα πειραματιστείτε σε πολλά επίπεδα και με διάφορα άτομα, αναζητώντας στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς. Θα περάσεις καλά προς το βράδυ, αλλά τα προσωπικά σου προβλήματα δεν θα τα έχεις λύσει. Σε θέματα γάμου η Αφροδίτη ευνοεί τον τομέα των παιδιών.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 21, 4.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Επαγγελματικά: Στον οικονομικό τομέα υπάρχει μια καλή ροή χρημάτων σήμερα στο ταμείο σου και δεν αναμένεται να αντιμετωπίσεις ιδιαίτερα προβλήματα. Παρόλα αυτά με τη θέση του Ουρανού στο ουράνιο στερέωμα απόφυγε κάθε ενέργεια που θα μπορούσε να σε οδηγήσει σε σκάνδαλο.
Αισθηματικά: Η εγωιστική σου συμπεριφορά μπορεί να προκαλέσει σοβαρούς τριγμούς στη σχέση σου και να κινδυνέψεις να τα τινάξεις όλα στον αέρα, εάν δεν βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου. Το πλανητικό σύστημα σου προκαλεί απογοήτευση και πικρία από τον περίγυρό σου. Στις σχέσεις σου με τους γύρω σου προτείνω να είσαι πιο συντηρητική και να μη δίνεις αφορμή για σχόλια.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 18.

ΛΕΩΝ
Επαγγελματικά: Με τη Σελήνη στον Καρκίνο σε γέμιση σήμερα Κυριακή ένταση και εκνευρισμός υπάρχει στο εργασιακό σου περιβάλλον, δεν υπάρχει όμως κάποιος ιδιαίτερος λόγος για τον οποίο θα έπρεπε αυτό να συμβαίνει. Χαλάρωσε λίγο!
Αισθηματικά: Η Σύνοδος της Αφροδίτης ευνοεί τον αισθηματικό τομέα σήμερα. Αν είσαι single, με ηρεμία και καθαρό μυαλό μπορεί να καταφέρεις πολλά περισσότερα από ότι φαντάζεσαι. Θα πρέπει όμως πριν ενεργήσεις να έχεις σαφείς στόχους και ξεκάθαρες προτεραιότητες.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 23, 4.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Επαγγελματικά: Χρήσιμες συζητήσεις, υποσχέσεις κι ενδιαφέροντα θα φέρει η μέρα. Με βιαστικές μάχες δεν κερδίζεται ο πόλεμος, αυτό θα πρέπει να το έχεις πάντοτε κατά νου. Αν ανήκεις στον καλλιτεχνικό χώρο, υπάρχει μεγαλύτερη υπόσχεση οικονομικής επιτυχίας. Σε όλους όμως δημιουργείται κάποια τάση για ξεγνοιασιά, διασκέδαση και μποέμικη ζωή.
Αισθηματικά: Δύσκολη μέρα με αποκαρδιωτικά νέα στον αισθηματικό τομέα σε απορυθμίζουν. Ωστόσο δεν είναι καλή ιδέα να εγκαταλείψεις τις προσπάθειές σου. Από κάπου θα φανεί σύντομα φως στον ορίζοντα. Μην απελπίζεσαι, μέρα είναι θα περάσει.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 18.

ΖΥΓΟΣ
Επαγγελματικά: Το τετράγωνο του Ουρανού προαναγγέλλει απρόβλεπτες καταστάσεις. Η ξαφνική αλλαγή μιας κατάστασης διορθώνεται, αν δείξεις στους άλλους ότι συμφωνείς με την πλειοψηφία. Μια μοναχική πορεία δεν θα μπορούσε να σου προσφέρει όσα έχεις ανάγκη!
Αισθηματικά: Ξαφνικά σκαμπανεβάσματα μπορούν να δημιουργήσουν μια τρελή ατμόσφαιρα σήμερα. Δες που θα σε πάει η μέρα για να ενεργήσεις ανάλογα. Το τετράγωνο του Ποσειδώνα παρεμβάλει εμπόδια.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 25, 4.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Επαγγελματικά: Σήμερα θα πρέπει να διατηρήσεις την αυτοσυγκέντρωσή σου σε κάθε περίπτωση. Τα προβλήματα στην επιχείρησή σου ή στη καριέρα σου είναι πιθανά.
Αισθηματικά: Αυτή η Κυριακή σύμφωνα με τα άστρα μπορεί να σου προσφέρει μια πραγματικά μοναδική ή ακόμη και τρελή εμπειρία. Εναλλακτικά, αν ανήκεις στις singles του ζωδιακού, μπορείς να επιλέξεις να αφιερώσεις χρόνο στο άτομο που σε ενδιαφέρει πραγματικά, παρά να διασκεδάσεις σε θορυβώδη και πολύβουα πάρτι.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 18.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Επαγγελματικά: Δεν πρέπει να επιτρέψεις την αυτοπεποίθησή σου να υποσκελίσει τη λογική σου! Έχεις κάθε ευκαιρία να επιτύχεις τους στόχους που επιδίωξες και οι οποίοι εμποδίζονται πεισματικά από διάφορα εμπόδια. Το δεύτερο μισό της ημέρας είναι κατάλληλο για επιχειρήσεις που σχετίζονται με έγγραφα, διαπραγματεύσεις και συναλλαγές.
Αισθηματικά: Ο Άρης, κυβερνήτης του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού και στον 5ο οίκο ευνοεί θέματα παιδιών. Η διασκέδαση είναι ευπρόσδεκτη μετά την ολοκλήρωση όλων αυτών των υποχρεώσεων. Αν είσαι single, το βράδυ δεν αποκλείονται εκπλήξεις στον τομέα των συναισθηματικών σου, καθώς ένα άτομο που γνωρίζεις θα αφήσει υπονοούμενα που θα σε εκπλήξουν.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 27.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Επαγγελματικά: Μια ευχάριστη νότα θα κυριαρχεί σήμερα. Οι τρέχουσες σκοτούρες θα ξεχαστούν εύκολα με αντάλλαγμα ένα ευχάριστο διάλειμμα. Ωστόσο, αυτό δεν θα συμβεί εάν είναι προγραμματισμένες σημαντικές συναντήσεις, διαπραγματεύσεις ή συμφωνίες προς υπογραφή.
Αισθηματικά: Η διάθεσή σου σήμερα μπορεί να είναι ανέμελη και παιχνιδιάρικη. Η αισιοδοξία σου αυτή μπορεί να φωτίσει τα χαμόγελα στα πρόσωπα των ατόμων που λατρεύεις. Ωστόσο θα πρέπει να είσαι προσεκτική και διακριτική κατά τη διάρκεια πιθανής εξόδου, καθώς κάποιο σχόλιο ή αστείο από την πλευρά σου πιθανόν τα μην αρέσει στην παρέα σου. Το τετράγωνο του Άρη παρεμβάλει εμπόδια και ηλεκτρίζει την ατμόσφαιρα.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 19, 4.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Επαγγελματικά: Τα γεγονότα της μέρας μπορούν να φέρουν πραγματική απόλαυση. Υπάρχει το ενδεχόμενο, μία από τις βαθύτερες επιθυμίες σου θα γίνει πραγματικότητα. Ωστόσο η επιθυμία σου αυτή δεν θα αφορά σε υλικά αποκτήματα. Γιατί όλα όσα σχετίζονται με τη χρηματοοικονομική σφαίρα, πρέπει να τα χειριστείς με ιδιαίτερη προσοχή.
Αισθηματικά: Σήμερα ίσως να χρειαστεί να περάσεις τη μέρα σου κάτω από άβολες συνθήκες. Το τετράγωνο του Κρόνου παρεμβάλει εμπόδια. Μπορεί να χρειαστεί να επικοινωνήσεις με ένα μέλος της οικογένειάς σου που αντιμετωπίζει δυσκολίες, να κάνεις ένα απρογραμμάτιστο ταξίδι ή να περάσεις τον ελεύθερο χρόνο σου με πράγματα που δεν σε ευχαριστούν και τόσο.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 20, 4.

ΙΧΘΕΙΣ
Επαγγελματικά: Σήμερα Κυριακή με τη Σελήνη να κινείται στον Καρκίνο αισθάνεσαι περίεργα συναισθήματα. Είναι κάτι που δεν σε ευχαριστεί και το αποφεύγεις, και κάπως έτσι θα κλείσει και πάλι η πόρτα σε οτιδήποτε μπορεί να φέρει αλλαγές στη ζωή σου. Κάπως έτσι αισθάνεσαι. Άστο στο να φύγει, μέρα είναι θα περάσει! Η υπόλοιπη Κυριακή θα περάσει χωρίς ιδιαίτερα γεγονότα. Θα έχεις τον ελεύθερο χρόνο να φροντίσεις τον εαυτό σου και να καθαρίσεις τον προσωπικό σου χώρο από οτιδήποτε άχρηστο και περιττό.
Αισθηματικά: Σήμερα η μέρα δεν φαντάζει να είναι και τόσο σπουδαία. Μπορείς να απαλλαγείς από κάποιες ανασφάλειές σου και να ανακτήσεις την εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου. Εναλλακτικά μπορεί να αφιερώσεις την Κυριακή σου για να βρεις νέες ιδέες για μια οικογενειακή επιχείρηση ή να αφιερώσεις χρόνο σε ένα νέο χόμπι.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 19, 6.

 

Πηγή: tlife-  Πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being