Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΟΛΕΣ ΜΕ NEON GREEN: ΡΙΑΝΑ, ΜΠΕΛΑ, ΚΙΜ, ΚΑΙΛΙ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΙΟ TRENDY ΧΡΩΜΑ AYTH TH ΣΤΙΓΜΗ

ΟΛΕΣ ΜΕ NEON GREEN: ΡΙΑΝΑ, ΜΠΕΛΑ, ΚΙΜ, Κ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η Καρντάσιαν κυκλοφόρησε και με ασορτί αυτοκίνητο

Νeon green ή lime για τους ξένους, λεμονί ή φλούο κιτρινοπράσινο για μας, είναι το πιο trendy χρώμα αυτή τη στιγμή, οπότε οι δημοφιλέστερες celebrities των ημερών μας το υιοθέτησαν ταχύτατα. Αυτό το διάστημα η  Ριάνα το φόρεσε για να φωτίσει το μαύρο της κοστούμι, η Μπέλα Χαντίντ ως γιλέκο πάνω από λευκό ανδρικό πουκάμισο και οι αδελφές, reality stars και beauty queens Κιμ Καρντάσιαν και Κάιλι Τζένερ επέλεξαν πιο σέξι εκδοχές, δηλαδή αποκαλυπτικό σύνολο και μπικίνι.

Πάντα υπερβολικές και έντονες, η Κιμ Καρντάσιαν φωτογραφήθηκε μάλιστα με ασορτί Suv αυτοκίνητο ενώ η Κάιλι Τζένερ έντυσε στο ίδιο χρώμα την κόρη της και τη φίλη της.

 

Οι τελευταίες φωτογραφίες των εν λόγω διάσημων κυριών αποδεικνύουν πως το neon trend καλά κρατεί, σύμφωνα με τις υποδείξεις άλλωστε των πιο ισχυρών brands των ημερών μας για την ερχόμενη σαιζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2019.

Αν θυμάστε τον περασμένο χρόνο είχαν «προαναγγείλει» την καινούρια χρωματική εμμονή η ηθοποιός Σάρα Πόλσον με συγκλονιστικό φόρεμα Prada και η Μπλέικ Λάβλι με καταπράσινο κοστούμι. Η Μισέλ Ομπάμα στην πρόσφατη πολύκροτη Balenciaga εμφάνισή της επισημοποίησε την τάση. Παρακολουθώντας το street style στις fashion μητροπόλεις θα παρατηρήσετε πως το lime έχει βγει πάντως ήδη και στους δρόμους.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View