Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΜΕ ΥΨΗΛΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ "GLASS" ΤΟΥ Μ. ΝΑΙΤ ΣΙΑΜΑΛΑΝ

ΜΕ ΥΨΗΛΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ...

Πρωταγωνιστούν Bruce Willis, Samuel L. Jackson, James McAvoy

Με υψηλές εμπορικές προσδοκίες ξεκίνησε να παίζεται στις Ελληνικές αίθουσες και στην Πάτρα, στα Odeon Veso Mare από την Πέμπτη 17/1/2019, το θρίλερ «Glass» ταυτόχρονα με την έξοδο του στις ΗΠΑ.

O Bruce Willis επιστρέφει ως Ντέιβιντ Νταν (David Dunn) και ο Samuel L. Jackson ως Ελάιτζα Πράις (Elijah Price) ή αλλιώς Κύριος Γκλας σε μια μοιραία συνάντηση με τον James McAvoy ως Κέβιν Γουέντελ Κράμπ (Kevin Wendell Crumb), ο οποίος δεν έχει αποχωριστεί τις πολλαπλές προσωπικότητες του όπως τον είχαμε δει στο επιτυχημένο και τρομακτικό θρίλερ «Διχασμένος».

Η ταινία «Glass» σύμφωνα με το boxofficemojo αναμένεται το τριήμερο 18-20/1/2019 στις ΗΠΑ να πιάσει την κορυφή με 45 εκατομμύρια δολάρια, απομένει να δούμε την Δευτέρα αν θα επαληθευτεί αυτή η πρόβλεψη.

Η Anya Taylor-Joy είναι η Κέισι Κουκ (Casey Cooke), η μοναδική που επιβίωσε από τα νύχια του Κραμπ. Ακολουθώντας το φινάλε του Διχασμένου, ο Κύριος Γκλας εντοπίζει τον Νταν να καταδιώκει το Κτήνος, την υπεράνθρωπη εκδοχή του Κραμπ, σε μια σειρά από συναντήσεις που κλιμακώνονται έκρυθμα, ενώ ο δαιμόνιος Πράις ενορχηστρώνει παρασκηνιακά την κατάσταση, κρύβοντας μυστικά από τους δύο άντρες.

Ο 48χρονος σκηνοθέτης M. Night Shyamalan (Η Έκτη Αίσθηση, Σκοτεινό χωριό, Οιωνός) υφαίνει τους αφηγηματικούς ιστούς δύο αξέχαστων ταινιών του, Άφθαρτος (Unbreakable) και Διχασμένος (Split), και δημιουργεί ένα νέο, εκρηκτικό μείγμα στο «Glass», παρουσιάζοντας μία αναπάντεχη και ενδιαφέρουσα τριλογία σασπένς και ψυχολογικού τρόμου.

Συνεχίζοντας από το φινάλε του «Διχασμένου», το κλειστοφοβικό και άκρως απολαυστικό Glass συγκεντρώνει τους Bruce Willis, Samuel L. Jackson και James McAvoy σε μία εφιαλτική ψυχιατρική κλινική, ενώ στην ταινία εμφανίζονται επίσης οι Anya Taylor-Joy, Spencer Treat Clark, Charlayne Woodard και Sarah Paulson.

Διάρκεια: 128 λεπτά.

Διανομή από την Feelgood.

Στο rotten tomatoes πάντως η ταινία συγκεντρώνει ποσοστό μέχρι στιγμής 36% ενώ το περιοδικό Αθηνόραμα έγραψε τα εξής:  Ένα άνοστο σίκουελ χωρίς τις ανατρεπτικές ιδέες και την υποβλητική ατμόσφαιρα των προηγούμενων ταινιών, που δίνει ένα αδιάφορο κλείσιμο σε μια φιλόδοξη τριλογία.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture