Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ρία Αντωνίου: «Με χτύπησε στο κεφάλι, με χαστούκισε, ούρλιαζα»

Ρία Αντωνίου: «Με χτύπησε στο κεφάλι, με...

Τι κατέθεσε το μοντέλο Ρία Αντωνίου

Στη δημοσιότητα ήρθε η κατάθεση της Πατρινής Ρίας Αντωνίου στην Αστυνομία σχετικά με την καταγγελία για βιασμό της από το σύντροφό της. Όλα ξεκίνησαν, υποστηρίζει, στις 12 Ιανουάριου όταν καυγάδισαν.

«Στις 12.01, και ενώ βρισκόμασταν σε ξενοδοχείο, έστειλα μήνυμα σε έναν φίλο μου για να τον συναντήσω. Εκείνος μόλις αντιλήφθηκε με ποιον φίλο μου συνομίλησα, επειδή δεν τον συμπαθεί, με χτύπησε με τα χέρια του στο κεφάλι και το πρόσωπο, με αποτέλεσμα να αιμορραγεί η μύτη μου και να έχω αμυχές στο πρόσωπο»

Την επόμενη ημέρα, το μοντέλο δέχτηκε νέα επίθεση, σύμφωνα με τα λεγόμενά της.

«Στις 13.01 προσπάθησε εκ νέου να έχει ερωτική επαφή μαζί μου, ενώ είχαμε συμφωνήσει από την προηγούμενη μέρα ότι θα σταματήσουμε κάθε ερωτική επαφή και θα είμαστε φίλοι. Εκείνος επέμενε, έγινε βίαιος και κατάφερε να κάνει την ερωτική πράξη με βία, χωρίς τη θέλησή μου και παρά τις αντιστάσεις μου».

Ο επιχειρηματίας, από την πλευρά του, αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν την αθωότητα του. Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι το μοντέλο έφερε κακώσεις στο πρόσωπο και τα χεριά, ενώ από την εξέταση dna θα διαπιστωθεί αν υπήρξε βιασμός ή όχι.

Επιπροσθέτως, όπως απεφάνθη ο ιατροδικαστής που διενήργησε την εξέταση, αναφέρει περιγραφικά ότι υπάρχουν κάποιες ρήξεις στον κόλπο, οι οποίες όμως δεν είναι πρόσφατες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight