Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ανυπόφορη η δυσοσμία από τα Πυρηνελαιουργεία -Έφτασε μέχρι την Πάτρα

Ανυπόφορη η δυσοσμία από τα Πυρηνελαιουρ...

Κάθε χειμώνα τα ίδια

Οριακή ή για την ακρίβεια απελπιστική είναι η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες μέρες στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας εξαιτίας της έντονης δυσοσμίας από τα Πυρηνελαιουργεία.

Η δυσοσμία και βαριά μυρωδιά από τα απόβλητα των ελαιοτριβείων καθώς και από την επεξεργασία του πυρήνα στα πυρηνελαιουργεία που λειτουργούν στη Βιομηχανική Περιοχή της Πάτρας, όπως λένε κάτοικοι της Δυτικής Αχαΐας, είναι ιδιαίτερα έντονη και σχεδόν ανυπόφορη. Σε αυτήν την άσχημη αίσθηση συμβάλλουν και οι νοτιάδες, οι κάπως πιο ζεστοί άνεμοι που φυσούν εδώ και 2 μέρες ανεβάζοντας λίγο τη θερμοκρασία μετά το πολύ κρύο των προηγούμενων ημερών.

Την έντονη δυσοσμία την παίρνει ο αέρας και μάλιστα έχει φτάσει και έως τις παρυφές ακόμη και στο κέντρο της Πάτρας, στα Ψηλαλώνια.

Η ιστορία αυτή βέβαια δεν είναι τωρινή καθώς κατά το παρελθόν έχουν υπάρξει μέχρι και οργανωμένες διαμαρτυρίες ενώ κι αυτό που συνιστάται στους κατοίκους να κάνουν λίγο υπομονή δεν είναι λύση ούτε και να κλείνουν τα παράθυρα στα σπίτια τους καθώς η δυνατή οσμή διαπερνά τις χαραμάδες.

Τέλος να αναφέρουμε πως συμπολίτες επικοινώνησαν και με το thebest.gr επισημαίνοντας το πρόβλημα. Μία κυρία μάλιστα επικοινώνησε και με την αστυνομία θέτοντας το ζήτημα ενώ μας είπε πως οι υπεύθυνοι θα πρέπει να μεριμνήσουν τοποθετώντας προστατευτικά φίλτρα προκειμένου να περιορίζουν την δυσάρεστη οσμή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις