Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μαγικές εικόνες! Snow Kite στο Παναχαϊκό με φόντο την Πάτρα και τη θάλασσα! ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Μαγικές εικόνες! Snow Kite στο Παναχαϊκό...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Υπέροχες Φωτογραφίες και ΒΙΝΤΕΟ

Γίνεται να σερφάρεις στο χιόνι με σανίδα και πανί για θάλασσα; Οι kite surfers του Δρεπάνου, έτσι κι αλλιώς κάνουν το αγαπημένο τους σπορ και τον χειμώνα στα παγωμένα νερά στο Μονοπάτι της Παναγίας. Το κρύο δεν είναι εχθρός τους και το πήγαν ένα βήμα παρακάτω.

Το Kite surfing στο χιόνι είναι μια διαφορετική εμπειρία. Τα άλματα είναι μάλλον απαγορευτικά καθώς η προσγείωση δεν έχει καμία σχέση με εκείνη στο νερό. Κάποιοι ωστόσο τα επιχείρησαν - σε λογικό ύψος.

Η πορεία μέσα στο χιόνι προσιδιάζει με εκείνη που κάνουν οι snowborders. Με μια μικρή διευκόλυνση στην περίπτωση του kite surfing. Τον αετό... που τους επιτρέπει να κάνουν ακόμη και ανηφορικές πορείες με ξεχωριστή ευκολία, υποβοηθούμενη από τον άνεμο.

Την Πέμπτη φίλοι kite surfers και επίσης λάτρεις της φωτογραφίας και του βίντεο, αποτύπωσαν με κάθε τρόπο, μέσο και γωνία την ξεχωριστή αυτή εμπειρία.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται το κυρίως ΒΙΝΤΕΟ της εξόρμησης στο Παναχαϊκό και στην περιοχή κοντά στις ανεμογεννήτριες.

Διαβάστε τι έγραψε στο προσωπικό του προφίλ ο Βασίλης Παπαϊωάννου, ο οποίος και τράβηξε τις εντυπωσιακές φωτό από την εξόρμηση στο παναχαϊκό για snow-kite.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight