Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Το «Άλμα Ζωής» θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο να προσφέρει στην πάσχουσα από καρκίνο μαστού, γυναίκα -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Το «Άλμα Ζωής» θα συνεχίσει με το...

Με επιτυχία η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου

Την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019 το απόγευμα, στην κατάμεστη από μέλη, φίλους, εκπροσώπους φορέων και υποστηρικτές του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο μαστού «Άλμα Ζωής» νομού Αχαΐας, αίθουσα του ξενοδοχείου Αστήρ, πραγματοποιήθηκε με ξεχωριστή επιτυχία η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του δραστήριου και με σημαντικό έργο και συμβολή συλλόγου.

H Πρόεδρος του ΔΣ Λιολιώ Κολυπέρα στην σύντομη ομιλία της, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την αγάπη και την αποδοχή του κόσμου, στο έργο του συλλόγου και αφού επιγραμματικά απαρίθμησε τις δράσεις και τα προγράμματα που βρίσκονται σε εξέλιξη, δεσμεύτηκε ότι και το 2019, ο Σύλλογος «Άλμα Ζωής» νομού Αχαΐας θα συνεχίσει με την ίδια ευθύνη και ζήλο να προσφέρει στην πάσχουσα από καρκίνο μαστού γυναίκα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της πολιτείας, συλλόγων, φορέων και επίλεκτα μέλη της ιατρικής κοινότητας.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης το ΔΣ του Συλλόγου απένειμε, Τιμητικές διακρίσεις σε πρόσωπα και εταιρίες που συνέβαλαν στο έργο του Συλλόγου την χρονιά που πέρασε.

Αριστείο εξέχουσας κοινωνικής προσφοράς απονεμήθηκε στη συνταξιοδοτηθείσα νοσηλεύτρια του Ογκολογικού Τμήματος του ΠΓΝΠ Ιουλία Κουκουρίκου για την προσήλωση, τον καθημερινό αγώνα  και την πολύχρονη προσπάθεια στο πλευρό των  πασχόντων,  από καρκίνο, συνανθρώπων μας.

Τιμητικές Διακρίσεις, αναμνηστικά και ευχαριστήρια απονεμήθηκαν στις Εταιρίες ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε, ΝΟVARTIS  (HELLAS)  Α.Ε.Β.Ε., ΔΟΥΡΟΣ Α.Ε.,  WESTENERGY Α.Β.Ε.Ε.Π.» Εταιρία Πετρελαιοειδών, ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ    Α.Ε.Β.Ε., Σ. ΜΠΑΚΟΛΙΑΣ και  ΣΙΑ  Ε.Π.Ε., ΠΑΞΜΑΝ  Ε.Π.Ε, ΒΙΑΝΕΞ  Α.Ε., ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ - ΛΙΛΛΥ  Α.Ε.Β.Ε, ESTEE LAUDER  HELLAS  Α.Ε., ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., ΕΜΦΙΑΛΩΤΙΚΗ Α.Ε. «ΕΡΥΜΑΝΘΟΣ»,  ΔΙΗΧΟ - ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΤΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ, Diamond Events, Patras Catering, ΟΛΠΑ, Portal THE BEST και στις δικηγόρους κκ. Σοφία Μέρμελα και Χριστίνα Δευτεραίου για τις δωρεάν νομικές συμβουλές που παρέχουν στις γυναίκες με καρκίνο μαστού.

Ειδική τιμητική διάκριση απονεμήθηκε και στην κα Λίτσα Οικονομοπούλου για την εθελοντική προσφορά της στις δράσεις του Συλλόγου.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Ρηγόπουλος.

Ο Σύλλογος «Άλμα Ζωής» ν. Αχαΐας ευχαριστεί δημοσίως όλους τους χορηγούς ειδών και υπηρεσιών που συνετέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Οι φωτ. είναι της Φαύστας Φρατζή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις