Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΗΜΙΣΜΕΝΟ ΚΑΡΝΕΓΚΙ ΧΟΛ Η ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ

ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΗΜΙΣΜΕΝΟ ΚΑΡΝ...

Έλαβε πρόσκληση για την τιμητική συναυλία του συνθέτη Joseph Martin

Σημαντική, αλλά και τιμητική παράλληλα διάκριση αποτελεί η πρόσκληση της Μικτής Χορωδίας του καλλιτεχνικού Οργανισμού της Πολυφωνικής (Διεύθυνση: Σταύρος Σολωμός, πιάνο: Λούση Χριστοδούλου), από το Διεθνή Οργανισμό Κοντσέρτων της Νέας Υόρκης των ΗΠΑ (DCINY) προκειμένου να μετάσχει στην τιμητική συναυλία για το διάσημο Αμερικανό συνθέτη Joseph Martin με τίτλο: ‘’The Music of Joseph Martin’’.

H συναυλία θα πραγματοποιηθεί εντός του 2019, στο περίφημο Carnegie Hall, στη Νέα Υόρκη με τη διεύθυνση του ίδιου του συνθέτη, έργα του οποίου έχει ερμηνεύσει κατ’ επανάληψη η Μικτή Χορωδία της Πολυφωνικής, όπως και στο πρόσφατο Χριστουγεννιάτικο Κοντσέρτο στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών. Μάλιστα αυτές οι υψηλού επιπέδου ερμηνείες και αποδόσεις των μελών της Μικτής Χορωδίας της Πολυφωνικής, ήταν καθοριστικές για την εν λόγω πρόσκληση.

Ο διεθνής Οργανισμός Κοντσέρτων της Νέας Υόρκης, έχει τιμήσει κατ’ επανάληψη διάσημους συνθέτες όπως οι, Sir Karl Jenkins, Eric Whitacre, Martín Palmeri, Bob Chilcott, κ.α.

Στο μεταξύ δύο ακόμα συμμετοχές θα έχουν τμήματα της Πολυφωνικής, την προσεχή Κυριακή. Πιο συγκεκριμένα το Γυναικείο Φωνητικό σχήμα ‘’Εμμέλεια’’ (Διεύθυνση: Αλμπένα Πενκόβα, πιάνο: Λούση Χριστοδούλου), θα λάβει μέρος στην Πρωτοχρονιάτικη γιορτή των Συλλόγου των Μακεδόνων- Θρακών ‘’Ο Μέγας Αλέξανδρος’’, στο Royal – παλιό Πτωχοκομείο στην Πάτρα, ενώ η Φιλαρμονική Ορχήστρα (Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος) θα μετάσχει στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πατρών, στο ξενοδοχείο ‘’Αστήρ’’ την Κυριακή 20/1/2019 στις 18.30.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture