Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Βασανίζονται οι κάτοικοι λόγω των έργων- Οι άθλιοι δρόμοι και η λακκούβα με το βάθος το... αμέτρητο! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Βασανίζονται οι κάτοικοι λόγω των...
Χριστακόπουλος Θάνος

Στην περιοχή της Παραλίας Προαστίου

Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζουν το τελευταίο διάστημα οι δρόμοι στην Παραλία Προαστίου καθώς, όπως αναφέρουν στο thebest.gr αγανακτισμένοι κάτοικοι της περιοχής, τα έργα που γίνονται για την κατασκευή λυμάτων έχουν προκαλέσει τεράστια αναστάτωση. Όπως μας εξηγούν ο εργολάβος στον οποίο έχει αναθέσει η ΔΕΥΑΠ την κατασκευή του συγκεκριμένου έργου έχει σκάψει το μεγαλύτερο τμήματα της συνοικίας, αλλά δεν έχει φροντίσει να ασφαλτοστρώσει κανένα σημείο.

Αποτέλεσμα αυτή της τακτικής είναι οι αναρτήσεις των αυτοκινήτων να καταστρέφονται και οι άνθρωποι, είτε πεζοί είτε εποχούμενοι, να υποφέρουν.

«Προ ημερών μετέφερα κάποιον στον οποίο είχε γίνει σπονδυλοδεσία και παρ’ όλο που οδηγούσα με μικρή ταχύτητα, ο άνθρωπος ούρλιαζε από τους πόνους κάθε φορά που το αυτοκίνητό μου έπεφτε σε λακκούβα. Επειδή φέτος ο καιρός είναι βροχερός, κάθε φορά που βρέχει, ανοίγουν πιο βαθιές λακκούβες. Οι εργάτες στο έργο αυτό του εργολάβου ο οποίος αδιαφορεί για την όλη κατάσταση, προσπαθούν να καλύψουν τις λακκούβες αυτές ρίχνοντας άμμο, η οποία, όμως φεύγει άμεσα», σχολιάζει μιλώντας στο thebest.gr ο κάτοικος της περιοχής Στάθης Παπαλεξανδρόπουλος.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαλεξανδρόπουλο και άλλους συμπολίτες που απευθύνθηκαν στο thebest.gr στην οδό Ναυσικά, κοντά στην συμβολή της με την οδό Καραθεοδωρή και μέχρι την οδό Μανώλη Ανδρόνικου, είχαν κάνει «ψεύτικη» ασφαλτόστρωση, η οποία βούλιαξε από τη διέλευση οχημάτων, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων.

Ακόμα και πάνω από τις λακκούβες αυτές, ρίχνουν άμμο ελπίζοντας ότι έτσι θα θεραπεύσουν το πρόβλημα. Αυτονόητο είναι ότι όταν βρέξει και με τη διέλευση μερικών οχημάτων η άμμος υποχωρεί και το πρόβλημα επιστρέφει.

Οι φωτογραφίες του Δημήτρη Χριστοδουλόπουλος καταδεικνύουν την κατάσταση που επικρατεί:

 

Ιδού η λακκούβα στην οποία μπορεί και να βρεις... πετρέλαιο!

Ιδού η λακκούβα στην οποία μπορεί και να...

Ιδού η λακκούβα στην οποία μπορεί και να βρεις... πετρέλαιο!

 

«Πόσο ακόμα, άραγε, θα διαρκέσει αυτή η απαράδεκτη κατάστασης; Οι αρμόδιοι του Δήμου Πατρέων και ο επιβλέπων Μηχανικός της ΔΕΥΑΠ είναι ενημερωμένοι για την κατάσταση αυτή; Τι προτίθενται να κάνουν;», είναι μερικά μόνο από τα ερωτήματα που μας θέτουν οι κάτοικοι της Παραλίας Προαστίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις