Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ 54ου ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ Η ΕΚΚΙΝΗΣ...

Στις 20.00 στην πλατεία Γεωργίου Α' με τα πρώτα θέματα σακούλας

Για 54η χρονιά ένα από τα πιο ιστορικά και σημαντικά κομμάτια του Πατρινού Καρναβαλιού, το Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού ετοιμάζεται για την εκκίνησή του. Όπως έγινε γνωστό, η πρώτη φάση θα διαδραματιστεί στην τελετή έναρξης, το Σάββατο 19 Ιανουαρίου στις 20.00 στην πλατεία Γεωργίου Α΄, με τα πρώτα θέματα σακούλας.

Ένα ανανεωμένο παιχνίδι λοιπόν από τα πληρώματα του Πατρινού Καρναβαλιού, που διοργανώνει ο Δήμος Πατρέων και η Κοινωφελής Επιχείρηση «Καρναβάλι Πάτρας».

Ο Κρυμμένος Θησαυρός ήταν εξάλλου η δημιουργική αφορμή για τη δημιουργία των Πληρωμάτων του Πατρινού Καρναβαλιού.

Συμπεριλαμβάνει Παιχνίδια Πλοήγησης, Φάσεις Πλατείας, Κυνήγι Θησαυρού, Εικαστικά μέσα από Γρίφους σπαζοκεφαλιές και πολύ παιχνίδι!

Ο 54ος Κρυμμένος Θησαυρός θέλει να προσελκύσει περισσότερα πληρώματα, ενσωματώνει νέες τεχνολογίες, γίνεται πιο παιχνιδιάρικος χωρίς να αλλάζουν τα ιστορικά του χαρακτηριστικά, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Οι δράσεις του 54ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού δεν θα αφορούν μόνο στα πληρώματα, αλλά και στους θεατές με πολλές παράλληλες δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες!

Στην αφετηρία λοιπόν του Πατρινού Καρναβαλιού ο Κρυμμένος Θησαυρός ανοίγει τα φτερά του και μας υπόσχεται πολλά και συναρπαστικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture