Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σβήνουν οι ελπίδες για τον πιλότο Παναγιώτη Κεφάλα – Άκαρπες για δεύτερη ημέρα οι έρευνες

Σβήνουν οι ελπίδες για τον πιλότο Παναγι...

Θα συνεχιστούν αύριο οι έρευνες

Άκαρπες για δεύτερη ημέρα ήταν οι έρευνες των Αρχών για να εντοπιστεί ο πιλότος του μονοκινητήριου αεροσκάφους που κατέπεσε το μεσημέρι της Τετάρτης στη θαλάσσια περιοχή ανοικτά του Κρυονερίου Αιτωλοακαρνανίας. Στις έρευνες συμμετέχουν οκτώ πλωτά σκάφη του Λιμενικού, τρία ελικόπτερα, παραπλέοντα πλοία και έξι αλιευτικά (κάποια φέρουν κάμερες βυθού), καθώς και κλιμάκιο της μονάδας υποβρυχίων αποστολών του Λιμενικού.

Επίσης, πεζοπόρο τμήμα έκανε έρευνες και στη στεριά στην περιοχή μεταξύ Κρυονερίου και Μεσολογγίου. Οι αρχές εξετάζουν την περίπτωση ο πιλότος να κατάλαβε οτι υπάρχει κάποια βλάβη και να πήδηξε.

Παράλληλα, ειδική ομάδα της 6ης ΕΜΑΚ με βάρκα έκανε έρευνες στη θαλάσσια περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, στο κομμάτι από Λακκόπετρα μέχρι Καλογριά.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με πληροφορίες, μόνο ένα κάθισμα του μικρού αεροπλάνου βρήκαν τα σκάφη του λιμενικού που σάρωσαν το βυθό του Πατραϊκού.

Ο Παναγιώτης Κεφαλας 47 ετών κάτοικος Πατρών φέρεται να ξεκίνησε την πτήση του από το Μεσολόγγι και η τελευταία επικοινωνία του πιλότου ήταν στις 12.24 με την Ανδραβίδα.

Στις 12:28 το μεσημέρι της Τετάρτης ήταν η τελευταία επικοινωνία του πιλότου με τον πύργο ελέγχου της 116 πτέρυγας μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας στον Άραξο. Λίγα λεπτά αργότερα το ίχνος του μικρού αεροσκάφους χάθηκε από τα ραντάρ. Ο Κώστας Τριανταφυλλίδης, κάτοικος Κρυονερίου, είδε το μονοκινητήριο αεροσκάφος να πέφτει στον Πατραϊκό κόλπο και ενημέρωσε το λιμεναρχείο.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αρχές και ξεκίνησαν οι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ της Πάτρας και του Κρυονερίου Αιτωλοακαρνανίας.

Σκάφη του λιμενικού και ψαροκάικα με βυθόμετρα σαρώνουν τον Πατραϊκό για να εντοπίσουν το μονοκινητήριο και τον 46χρονο πιλότο.

Διαβάστε επίσης:

Έρευνες και στη θαλάσσια περιοχή της Δυτικής Αχαΐας από την 6η ΕΜΑΚ για τον αγνοούμενο πιλότο - Ψάχνουν και μηχανότρατες

Κορυφώνεται η αγωνία για τον πιλότο Παναγιώτη Κεφαλά- Δύτες και λιμενικό στις έρευνες στον Πατραϊκό

Ο αγνοούμενος Παναγιώτης Κεφάλας πετούσε εθελοντικά για την προστασία των δασών

Έρευνες και από αέρος για πτώση αεροσκάφους στη θάλασσα, κοντά στο Μεσολόγγι - "Συναγερμός" σε Λιμενικό, Πυροσβεστική

Πληροφορίες για πτώση αεροσκάφους κοντά στο Μεσολόγγι - "Συναγερμός" σε Λιμενικό και Πυροσβεστική- Σπεύδει σκάφος και από την Πάτρα

Μεσολόγγι: Σε εξέλιξη οι έρευνες για πτώση μονοκινητήριου στη θάλασσα - ΝΕΟΤΕΡΑ - ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Aγωνία! Συνεχίζονται οι έρευνες για το μονοκινητήριο που έπεσε στη θάλασσα, κοντά στο Μεσολόγγι - ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις