Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΞΕΣΗΚΩΣΕ Ο ΤΕΛΑΛΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΡΜΑ ΗΤΑΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ... ΣΚΟΝΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟΘΗΚΗ

ΞΕΣΗΚΩΣΕ Ο ΤΕΛΑΛΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΡΜΑ ...

Ήταν άβαφτο και απεριποίητο

Χαμόγελα σκόρπισε στους περαστικούς δίνοντας παράλληλα το καρναβαλικό σύνθημα και στίγμα, ο Τελάλης που βγήκε από τις 11 περίπου το πρωί της Πέμπτης 17/1 στους δρόμους της Πάτρας καλώντας τον κόσμο, μικρούς και μεγάλους να έρθουν στην Τελετή Έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2019, το Σάββατο 19 Ιανουαρίου στις 20.00 στην πλατεία Γεωργίου Α΄.

Φέτος τον ρόλο του Τελάλη του Πατρινού Καρναβαλιού ανέλαβε ο απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας Τάσος Χρυσόπουλος, ο οποίος αν και αρχικά φάνηκε λίγο υποτονικός στη συνέχεια «ζεστάθηκε», μπήκε στο ρόλο του και ξεσήκωσε. Η μόνη ένσταση και ολοφάνερη «παραφωνία» είχε να κάνει με το Μουσικό Άρμα που ακολουθούσε το μικρό τρακτέρ πάνω στο οποίο στεκόταν ο Τελάλης.

Είναι δυνατόν να πρωτοβγαίνει για το ξεκίνημα της φετινής καρναβαλικής περιόδου το 1ο άρμα, έστω το γνώριμο μας μουσικό που τόσα χρόνια δεν αλλάζει και είναι απαράλλαχτο και να μην το έχουν έστω βάψει και περιποιηθεί για την περίσταση. Αρκετοί απ’ όσους το είδαν στους δρόμους της Πάτρας, απόρησαν με την προχειρότητα. Έμοιαζε σαν να το έβγαλαν από την αποθήκη του Καρναβαλικού συνεργείου, «ασκόνιστο» και να το έβγαλαν στο δρόμο.

Το μουσικό άρμα καθημερινά έως και το Σάββατο που είναι η τελετή έναρξης που σκηνοθετεί ο Σταύρος Τσακίρης του ΔΗΠΕΘΕ, θα διασχίζει τους δρόμους της πόλης μεταφέροντας από άκρη σε άκρη τη χαρμόσυνη είδηση της έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2019.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture