Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αυτή είναι η 17χρονη μαθήτρια που επέλεξε για πρωταγωνίστρια στο ριμέικ του "West Side Story" ο Σπίλμπεργκ

Αυτή είναι η 17χρονη μαθήτρια που επέλεξ...

Η Ρέιτσελ Ζέγκλερ από το Νιού Τζέρσεϊ

Μια 17χρονη μαθήτρια λυκείου θα υποδυθεί τη "Μαρία" στο ριμέικ του δημοφιλούς μιούζικαλ «West Side Story» σε σκηνοθεσία Στίβεν Σπίλμπεργκ, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του το BBC.

Η Ρέιτσελ Ζέγκλερ από το Νιού Τζέρσεϊ επιλέχτηκε ανάμεσα σε 30.000 υποψήφιες που είχαν ανταποκριθεί στο κάστινγκ για Λατινοαμερικανούς και λατινοαμερικανίδες ηθοποιούς τον Ιανουάριο του 2018.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα υποδυθώ τον θρυλικό ρόλο της Μαρία κοντά σε μια τόσο εκπληκτική ομάδα ηθοποιών και με έναν από τους πιο αγαπημένους μου σκηνοθέτες. Θα μάθω από τον καλύτερο», δήλωσε η Ζέγκλερ στο περιοδικό The Hollywood Reporter. «Το “ West Side Story” ήταν το πρώτο μιούζικαλ που γνώρισα με πρωταγωνίστρια μια Λατινοαμερικανίδα. Σαν Κολομβιάνα-Αμερικανίδα, είμαι ευγνώμων που θα παίξω έναν ρόλο ο οποίος σημαίνει τόσα πολλά στην ισπανόφωνη κοινότητα».

Τον "Τόνι", θα υποδυθεί ο Άνσελ Έλγκορντ. Η Ρίτα Μορένο, η οποία κέρδισε το Όσκαρ Β? Γυναικείου για το ρόλο της Ανίτα στο πρωτότυπο «West Side Story» το 1961, θα επιστρέψει στο ριμέικ, αυτή τη φορά στο ρόλο της Βαλεντίνα, της ιδιοκτήτριας του καταστήματος όπου εργάζεται ο Τόνι.

Το καστ συμπληρώνουν οι βετεράνοι του Μπρόντγουεϊ Αριάνα ΝτεΜπος ως Ανίτα, Ντέιβιντ Άλβαρεζ ως Μπερνάρντο, ενώ ο Τζος Αντρές Ριβέρα θα υποδυθεί τον Τσίνο.

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight