Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μεσολόγγι: Σε εξέλιξη οι έρευνες για πτώση μονοκινητήριου στη θάλασσα - ΝΕΟΤΕΡΑ - ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Μεσολόγγι: Σε εξέλιξη οι έρευνες για πτώ...

Έρευνες από θάλασσα και αέρα

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό αεροσκάφους που φέρεται να έχει πέσει στη θάλασσα στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου, χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πολίτης ειδοποίησε το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου και είπε ότι είδε αεροπλανάκι να πέφτει στη θάλασσα.

Έρευνες και από αέρος για πτώση αεροσκάφους στη θάλασσα, κοντά στο Μεσολόγγι - "Συναγερμός" σε Λιμενικό, Πυροσβεστική

Πληροφορίες για πτώση αεροσκάφους κοντά στο Μεσολόγγι - "Συναγερμός" σε Λιμενικό και Πυροσβεστική- Σπεύδει σκάφος και από την Πάτρα

 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του thebest.gr πρόκειται για μονοθέσιο ιδιωτικό αεροσκάφος, με έναν μόνο επιβαίνοντα, που ήταν σταθμευμένο στην Αερολέσχη Μεσολογγίου και η τελευταία επικοινωνια του πιλότου ήταν στις 12.30 με την Ανδραβίδα.

Οι έρευνες επικεντρώνονται στην περιοχή μεταξύ Κρυονερίου και εκβολών του Ευήνου.

Στις έρευνες συμμετέχουν το πλωτό του Λιμενικού στο Μεσολόγγι, σκάφος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών, ελικόπτερο έρευνας και διάσωσης που απογειώθηκε από τον Άραξο καθώς και δυνάμεις της πυροσβεστικής. Ένα όχημα της ΠΥ Μεσολογγίου, ένα της ΠΥ Ναυπάκτου ένα της ΠΥ ΒΙΠΕ ΚΑΙ 6ης ΕΜΑΚ. Στο Μεσολόγγι μεταβαίνει και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Γιάννης Πετρούτσος.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

φωτο eurokinissi

φωτο eurokinissi

φωτο eurokinissi

Αυτόπτης μάρτυρας μίλησε στο newsit.gr και περιέγραψε τι είδε: Ο κ. Κώστας Τριανταφυλλίδης είπε: «Καθόμουν στην άκρη της θάλασσας και πέρναγε ένα αεροπλάνο, ένα μικρό, δικινητήριο. Άκουσα πρώτα το θόρυβο και γύρισα να δω πού πάει. Και βλέπω να ακουμπάει το φτερό του κάτω στη θάλασσα και να κάνει κωλοτούμπα, μέσα στη θάλασσα. Ασημί, μάλλον, ήταν το χρώμα του, σήκωσε πολύ κύμα και δεν το είδα καθαρά. Πήρα αμέσως τηλέφωνο στο Λιμεναρχείο, ήρθε αμέσως η αστυνομία. Αυτό σε πέντε δευτερόλεπτα είχε πάει στον πάτο. Δεν έμεινε καθόλου στην επιφάνεια έτσι ώστε μια βάρκα, κάτι, να προλάβαινε να το προσεγγίσει».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις