Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

400 νέες θέσεις στάθμευσης από το μεσημέρι στο δημοτικό πάρκινγκ του Αγίου Διονυσίου Πατρών που παραδίδεται σήμερα

400 νέες θέσεις στάθμευσης από το μεσημέ...

Στις 12 το μεσημέρι η παράδοση τους οδηγούς

Παραδίδεται σήμερα το μεσημέρι το παρκινγκ που θα λειτουργήσεις στις εγκαταστάσεις ΟΣΕ στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου. Ο χώρος, εμβαδού 2.975 τ.μ. ανοίγει από σήμερα για τους πατρινούς οδηγούς.

Ο χώρος δεν θα διαθέτει κάποια φύλαξη καθώς εκ μέρους της δημοτικής Αρχής υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει το απαιτούμενο προσωπικό για κάτι τέτοιοι ενώ δεν προγραμματίζεται να λειτουργήσει ούτε λεωφορειακή γραμμή που θα το συνδέει με το κέντρο.

Το παρκινγκ του Αγίου Διονυσίου έχει χωρητικότητα 400 θέσεων και υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα αποσυμφορήσει αρκετά το κέντρο όπου οι θέσεις στάθμευσης είναι πραγματικά δυσεύρετοι.

 

Για την παραχώρηση της έκτασης έχει υπογραφεί σχετικό συμφωνητικό με την ΓΑΙΑΟΣΕ η οποία είναι η ιδιοκτήτρια του ακινήτου. Με βάση την συμφωνία ο Δήμος επιβαρύνθηκε με το κόστος των απαραίτητων εργασιών και υποχρεούται να παραχωρήσει τον χώρο σε χρήση δωρεάν για τους δημότες. Η διάρκεια παραχώρησης ξεκίνησε από τον περασμένο Μάρτιο οπότε και πέρασε το σχετικό θέμα από το δημοτικό συμβούλιο και θα λήξει, είτε μετά από έξι χρόνια, είτε νωρίτερα, στην περίπτωση που η χώρος απαιτηθεί για τις ανάγκες κατασκευής της νέας σιδηροδρομικής γραμμής.

Θυμίζουμε ότι στόχος του υπουργείου Υποδομών είναι το τρένο να φτάσεις στο σημείο μέχρι το τέλος του 2022. Ο Δήμος δεν θα καταβάλει αντίτιμο στην ΓΑΙΑΟΣΕ για την χρήση του ακινήτου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις