Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τους βγαίνει η γλώσσα για να φτάσουν στο λεωφορείο- Προτείνουν εναλλακτική όδευση

Πάτρα: Τους βγαίνει η γλώσσα για να φτάσ...

"Μια δοκιμή θα σας πείσει"

Έντονα παράπονα για την μη εξυπηρέτησή τους από το Αστικό ΚΤΕΛ εκφράζουν μιλώντας στο thebest.gr κάτοικοι του Προαστίου Πατρών οι οποίοι μάλιστα καταθέτουν αίτημα εναλλακτικής όδευσης του λεωφορείου προκειμένου να καλυφθούν μεγαλύτερα κομμάτια της πυκνοκατοικημένης αυτής περιοχής. Όπως μάλιστα επισημαίνουν ειδικά στις Δάφνες υπάρχουν πλέον πολλές μόνιμες κατοικίες οι οποίες δεν καλύπτονται από την γραμμή 6 του Αστικού ΚΤΕΛ της Πάτρας.

Οι ανάγκες των κατοίκων είναι μεγάλες καθώς πρέπει να πηγαίνουν τα παιδιά τους στα σχολεία και τα φροντιστήριά τους, και οι μεγαλύτεροι στις δουλειές τους στους γιατρούς και τις υπόλοιπες υποχρεώσεις τους.

Σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο του τοπικού συλλόγου «Η Δράση», Στάθη Παπαλεξανδρόπουλο, οι διοικούντες του Αστικού ΚΤΕΛ δεν έχουν δείξει το απαιτούμενο ενδιαφέρον και παρ’ όλες τις αιτήσεις που έχουν καταθέσει οι κάτοικοι δεν ανταποκρίνονται στην αναγκαιότητα ενίσχυσης της γραμμής.

Από την πλευρά του ο νυν πρόεδρος του συλλόγου Τριαντάφυλλος Κυρίτσης εξηγεί ότι πολλοί κάτοικοι της Παραλίας Προαστίου υποχρεώνονται μέσα στον καύσωνα ή στο κρύο να περπατούν μεγάλες αποστάσεις για να φτάσουν στην κοντινότερη στάση παρά το γεγονός ότι οι δρόμοι στην περιοχή έχουν μεγάλο πλάτος γεγονός που θα επέτρεπε στο λεωφορείο να περάσει άνετα και να τους εξυπηρετήσει καλύτερα.

 

Το δρομολόγιο της γραμμής 6

Το δρομολόγιο της γραμμής 6

Το δρομολόγιο της γραμμής 6

 

Οι κάτοικοι επισημαίνουν ότι θα υπάρξει μεγάλη βελτίωση της κατάστασης που επικρατεί εάν το λεωφορείο της γραμμής 6 έκανε μια μικρή παράκαμψη από το σημερινό του δρομολόγιο και από την οδό Νεοπτολέμου, μέσω της οδού Αφροδίτης, έφτανε στην οδό Νηρέως, έστριβε στον μεγάλο χώρο στάθμευσης στην παραλία της περιοχής Δάφνες και ακολουθώντας την ίδια διαδρομή αλλά κατ’ αντίθετη φορά, ξαναβρισκόταν στην οδό Αχιλλέως και συνέχιζε.

Οι συμπολίτες τονίζουν ότι οι αρμόδιοι του Αστικού ΚΤΕΛ και το Δήμου Πατρέων θα έπρεπε να εξετάσουν την περίπτωση της εξυπηρέτησης των κατοίκων της περιοχής Δάφνες και Παραλία Προαστίου πιο σοβαρά. Παράλληλα καλούν το ΚΤΕΛ να κάνει δοκιμαστικά την παράκαμψη που προτείνουν για 2 μήνες και αν δουν ότι τους συμφέρει ας αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν το νέο δρομολόγιο ή όχι.

Τέλος παράπονα εκφράζονται και για την συχνότητα των δρομολογίων η οποία είναι ουσιαστικά μόλις κάθε μια ώρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις