Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

"ΣΚΙΖΕΙ" ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΚΛΙΝΤ ΙΣΤΓΟΥΝΤ "ΤΟ ΒΑΠΟΡΑΚΙ- THE MULE"

"ΣΚΙΖΕΙ" ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤ...

Πανελλαδικά άγγιξε τα 100.000 εισιτήρια σε 2 εβδομάδες

“Σκίζει” εμπορικά στην Ελλάδα η νέα ταινία του θρύλου του Αμερικανικού σινεμά, Κλιντ Ίστγουντ, «Το Βαποράκι - The Mule» όπου ο 89χρονος καλλιτέχνης υπογράφει τη σκηνοθεσία και πρωταγωνιστεί ενώ το σενάριο είναι του Νικ Σενκ.

Η ταινία παίζεται με μεγάλη επιτυχία και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare.

Εκτός του γερόλυκου Κλιντ Ίστγουντ που υποδύεται ένα υπαρκτό πρόσωπο, έναν 90χρονο άνδρα που πράγματι υπήρξε «βαποράκι» ναρκωτικών στην αρχή χωρίς να το ξέρει, με το αγροτικό του βαν, παίζουν οι Μπράντλεϊ Κούπερ, Λόρενς Φίσμπερν, Μάικλ Πένια, Νταϊάν Γουίστ, Άντι Γκαρσία, Άλισον Ίστγουντ, Τάισα Φαρμίγκα και Ιγκνάσιο Σερίτσι.

Η ταινία «Το Βαποράκι» που στο τέλος καταφέρνει να συγκινήσει όπως μοναδικά ξέρει να κάνει ο Ίστγουντ, κράτησε την εμπορική της φόρα και τη 2η της εβδομάδα και το περασμένο 4ήμερο (10-13/1/2019) κερδίζοντας τη μεγάλη αποδοχή του ελληνικού κοινού, παρέμεινε στην 1η θέση του εγχώριου Box Office και μάλιστα με αυξητική τάση.

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου της εταιρείας διανομής Tanweer, το φιλμ προβλέπεται ότι μέσα σε 14 ημέρες θα υπερβεί τα 100.000 εισιτήρια.

Ο κάτοχος τεσσάρων  Όσκαρ Κλιντ  Ίστγουντ (Million Dollar Baby) επέστρεψε δυναμικά για 2η φορά ως σκηνοθέτης και ταυτόχρονα πρωταγωνιστής μετά το πολύ καλό «Gran Torino» το 2009. «Το Βαποράκι» αφηγείται μία συναρπαστική ιστορία βασισμένη σε πραγματικά περιστατικά.

Ο γηραιός Ερλ Στόουν (Κλιντ Ίστγουντ) είναι απένταρος, μόνος και αντιμέτωπος με τη χρεοκοπία της επιχείρησής του, όταν του προσφέρεται μία δουλειά, στην οποία - φαινομενικά- πρέπει απλά να οδηγεί. Στην πραγματικότητα, γίνεται μεταφορέας στην υπηρεσία του μεξικάνικου καρτέλ ναρκωτικών. Τα πάει καλά, τόσο καλά που οι «παραγγελίες» ολοένα και αυξάνονται και ο ίδιος σύντομα ανεβαίνει στην ιεραρχία της «επιχείρησης». Δεν αργεί ωστόσο να τον εντοπίσει το ραντάρ του σκληρού πράκτορα της υπηρεσίας για την καταπολέμηση των ναρκωτικών Κόλιν Μπέιτς (Μπράντλεϊ Κούπερ).

Έτσι, παρόλο που τα οικονομικά του προβλήματα ανήκουν στο παρελθόν, τα προηγούμενα λάθη του αρχίζουν να τον βαραίνουν σε τέτοιο βαθμό που είναι αβέβαιο αν θα έχει το χρόνο να τα διορθώσει, πριν βρεθεί ενώπιον της επιβολής του νόμου ή των αρχηγών του καρτέλ.

Στις ΗΠΑ η ταινία “The Mule” τα πηγαίνει επίσης εξαιρετικά έχοντας φτάσει από τις 14 Δεκεμβρίου 2018 που προβάλλεται, τα 90 και πλέον εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture