Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τσαλταμπάσης και Λ. Ελευθερίου μετά την πρεμιέρα της "Νονάς" πήγαν για ποτό στη Ρ. Φεραίου -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Τσαλταμπάσης και Λ. Ελευθερίου μετά την ...

Ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη θερμή υποδοχή που επιφύλαξαν οι Πατρινοί στην ταινία

O συμπαθής ηθοποιός Θανάσης Τσαλταμπάσης και ο επίσης πολύ φιλικός και χαμογελαστός ηθοποιός Λευτέρης Ελευθερίου μαζί και με τον σκηνοθέτη τους στην ταινία «Περιμένοντας τη Νονά», Νίκο Ζαπατίνα μετά την αβάντ πρεμιέρ του φιλμ που έγινε με ιδιαίτερη επιτυχία και παρουσία περισσότερων από 300 σινεφίλ στα Odeon Veso Mare το βράδυ της Δευτέρας 14/1/2019, πήγαν να διασκεδάσουν σε γνωστό στέκι της Πάτρας στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου.

Πιο συγκεκριμένα σε χαλαρή, γιορτινή ατμόσφαιρα ο Νίκος Ζαπατίνας, ο Λευτέρης Ελευθερίου και ο Θανάσης Τσαλταμπάσης μαζί και με τον ηθοποιό Γιώργο Λαμπριανό, τα στελέχη των Odeon Veso Mare, Χαρά Αρβανίτη και Αλέξη Μπιτούνη, τον επιχειρηματία Δημήτρη Τζελετόπουλο, κ.α. επισκέφθηκαν το γνωστό μπαρ Bodegas και τα είπαν ενώ όσοι έτυχε να βρίσκονται στο συγκεκριμένο μαγαζί ή πέρασαν από εκεί, ζήτησαν να βγάλουν από μία selfie με τους δημοφιλείς ηθοποιούς. Η αβάντ πρεμιέρ πήγε πολύ καλά, τα σχόλια των θεατών που γέλασαν με την καρδιά τους, ήσαν ως επί το πλείστον θετικά και ίσως η μόνη απογοήτευση ήταν πως δεν ήρθε τελικά όπως είχε ανακοινωθεί, η τραγουδίστρια Demy που στην ταινία του Νίκου Ζαπατίνα κάνει το ντεμπούτο της στο σινεμά.

Στο wine bar Bodegas καλοδέχτηκε την επώνυμη παρέα και έβγαλε φωτό μαζί τους, ο ιδιοκτήτης του μπαρ Λευτέρης Ανδριόπουλος.

Οι φωτ. είναι της Φαύστας Φρατζή.

*Να προσθέσουμε πως οι δύο ηθοποιοί έβγαλαν αναμνηστικές φωτ. με όσους τους το ζήτησαν στα Odeon Veso Mare.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight