Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Μου ζήτησε καφέ και παντόφλες" - Η δικαιολογία για τη δολοφονία του κρατούμενου μέσα στις φυλακές

"Μου ζήτησε καφέ και παντόφλες"...

Τον σκότωσε με 17 μαχαιριές

Για προσωπικές διαφορές με τον ομοεθνή του και συνεργό του στη δολοφονία Ζαφειρόπουλου έκανε λόγο ο άνθρωπος που σκότωσε με 17 μαχαιριές μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού τον Αλπμέρτ Μπάκο. Ο Αλβανός κατηγορούμενος είπε, όπως αναφέρει το newsit, ότι δεχόταν αφόρητες πιέσεις από τον Μπάκο για τη δίκη που πρόκειται να ξεκινήσει σε λίγες ημέρες.

Όπως φέρεται να ισχυρίστηκε όταν ο Μπάκο μεταφέρθηκε από τις φυλακές Δομοκού στον Κορυδαλλό ζήτησε αμέσως να συναντηθούν για να συζητήσουν για το δικαστήριο.

Όπως είπε ο Αλβανός κατηγορούμενος βγήκε εκτός εαυτού όταν ο Μπάκο του ζήτησε να του φέρει καφέ και τις παντόφλες του! Μου συμπεριφερόταν σαν σε υπηρέτη, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Κάπου εκεί, όπως ισχυρίστηκε, βγήκε εκτός εαυτού, ξεκίνησε καυγάς και γρήγορα ήρθαν στα χέρια με τον Μπάκο. Λέει μάλιστα ότι ο Έλληνας κρατούμενος που φέρεται να τον βοήθησε δεν έχει σχέση με τη δολοφονία, πως απλά είδε τον καυγά και πήγε να τους χωρίσει. Όταν κράτησε, όπως λέει τον Μπάκο, εκείνος βρήκε την ευκαιρία να τον χτυπήσει με το αυτοσχέδιο μαχαίρι… 17 φορές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsit.gr ωστόσο στις κάμερες του κλειστού κυκλώματος οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση είδαν ότι οι δυο συνεργοί κάθονταν σε έναν από τους πάγκους στην 5η πτέρυγα των φυλακών και συζητούσαν παρουσία του Έλληνα κρατούμενου. Διακρίνουν μάλιστα τον Έλληνα να ακινητοποιεί τον Μπάκο και τον Αλβανό δολοφόνο να τον χτυπάει με το αυτοσχέδιο μαχαίρι.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις