Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τι καιρό θα έχουμε στην τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού

Τι καιρό θα έχουμε στην τελετή έναρξης τ...

Μέχρι 13 βαθμούς κελσίου η θερμοκρασία

Σύμμαχος των πατρινών που θα κατέβουν το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία Γεωργίου για να παρακολουθήσουν την τελετή έναρξης του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού θα είναι ο καιρός.

Σύμφωνα με το meteo και με τις μέχρι τώρα προβλέψεις, το Σάββατο 19 Ιανουαρίου, αναμένεται άστατος καιρός, με μικρές πιθανότητες εκδήλωσης βροχής, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 13 βαθμούς κελσίου.

ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΜΕ ΛΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ- ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ

Με την επιμέλεια και την σκηνοθετική ματιά του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, κ. Σταύρου Τσακίρη, οργανώθηκε ένα θέαμα το οποίο θα ξεδιπλωθεί σε δύο σκηνές, με πρωταγωνιστές τους κατασκευαστές των αρμάτων, τα μέλη των πληρωμάτων που εμπνεύστηκαν τις στολές τους και τους συνθέτες που το  “τραγούδησαν” και με την παρουσία τους στην θα ζωντανέψουν τις αναμνήσεις.

Θα συμμετέχουν οι:

Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων “Θανάσης Τσιπινάκης”, Ορχήστρα Πνευστών «Ο Πατρεύς», Νίνα Λοτσάρη, Βασιλική Καραγιάννη, Τάσος Μαραγκός, Bloco Swingueira, Oulaloum Street Show Band. Το δρώμενο της εκδήλωσης θα πλαισιώσουν τα καρναβαλικά γκρουπ και τα χορευτικά του Δήμου. Παρουσιάστρια της εκδήλωσης θα είναι η Νατάσα Τραγουστή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις