Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εκτός Αχαΐας οι 21 αλλοδαποί που προσήχθησαν χθες στην Αστυνομία - Αυξάνονται οι μετανάστες στην παραλιακή της Πάτρας

Εκτός Αχαΐας οι 21 αλλοδαποί που προσήχθ...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Με πλαστά προσπαθούν να φύγουν οι περισσότεροι

Aυξητική είναι η τάση στην έλευση αλλοδαπών που επιχειρούν μέσω του λιμανιού της Πάτρας να περάσουν στην Ιταλία και κινούνται στην παραλιακή της Πάτρας. Χθες προσήχθησαν 21 άτομα από την Ακτή Δυμαίων και  τον χώρο των Παλαιών Σφαγείων, στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης στην Ερμού. Όπως πληροφορείται το thebest.gr  όλοι διέθεταν έγγραφα για προσωρινή παραμονή στη χώρα και είναι ελεύθεροι ωστόσο στο πλαίσιο του νόμου που δεν επιτρέπει την παραμονή τους στην  Πάτρα λόγω του λιμανιού, μετακινήθηκαν εκτός Αχαΐας.

Τα άτομα που κινούνται στην παραλιακή και επιχειρούν να μπουν σε ένα από τα πλοία της γραμμής Πάτρα – Ιταλία αυξήθηκαν από τους 20 -30 που ήταν τους προηγούμενους μήνες, σε περίπου 50.

«Υπάρχει μια αύξηση αλλά η κατάσταση είναι διαχειρίσιμη αλλά είμαστε σε μεγαλύτερη επιφυλακή. Οι περισσότεροι επιχειρούν να φτάσουν στην Ιταλία με τη χρήση πλαστών εγγράφων ωστόσο λόγω της αύξησης του αριθμού των αλλοδαπών στην παραλιακή έχουμε και αύξηση των περιστατικών όπου αλλοδαποί κρύβονται σε φορτηγά», επισημαίνει στο  thebest.gr  o Κεντρικός Λιμενάρχης Πατρών Δρόσος Ρεΐζης.

Κατά μέσο όρο την ημέρα οι συλλήψεις αλλοδαπών με πλαστά στο λιμάνι της Πάτρας κυμαίνονται στις 4 την ημέρα και στις 2 κατά μέσο οι συλλήψεις μετά από εντοπισμό σε φορτηγά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


Στα κρατητήρια της Ερμού δεκάδες μετανάστες που είχαν ... - TheBest

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις