Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι περισσότεροι έχουν... για ομορφιά τους καθρέφτες σε ΙΧ αυτοκίνητα και δίκυκλα

Οι περισσότεροι έχουν... για ομορφιά του...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Εναλλαγές λωρίδας χωρίς προσοχή

Οι εναλλαγές λωρίδας χωρίς προσοχή, είναι και πατρινό χαρακτηριστικό, στους οδηγούς που σπάνια φαίνεται πως κοιτάζουν τους καθρέπτες των οχημάτων τους. Αμέτρητα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα οφείλονται στην κακή οδηγική συμπεριφορά, που επιδεικνύουν αρκετοί οδηγοί εκεί έξω.

Κακή θέση των καθισμάτων στα ΙΧ αυτοκίνητα, καθρέπτες που λειτουργούν περισσότερο για να βλέπει ο οδηγός αν έχει χαλάσει το μαλλί του ή δεν αντικατοπτρίζουν τίποτα ουσιώδες κατα την οδήγηση και σε πολλές περιπτώσεις ανύπαρκτοι καθρέπτες, είναι οι εικόνες που συναντά κανείς στα οχήματα που κινουνται και στους δρόμους της Πάτρας.

1 στα 3 οχήματα που μπορεί να παρατηρήσει κανείς στους δρόμους της αχαϊκής πρωτεύουσας, κινούνται με καθρέπτες κλειστούς, αποπροσανατολισμένους και εν τέλει διακοσμητικούς.

Η ασφάλεια που παρέχει το οπτικό πεδίο ενός καθρέπτη κατα την οδήγηση, ακόμη κι αν κάποιος δεν τον παρατηρεί διαρκώς, είναι ζωτικής σημασίας, καθώς οι απότομες αλλαγές στο είδωλο μπορούν να τραβήξουν το βλέμμα του οδηγού και να τον κάνουν να αποφύγει ένα τροχαίο ατύχημα.

Πλήθος εταιρειών έχει βελτιώσει τους καθρέπτες στα οχήματα που παράγουν, ώστε να καλύπτεται ακόμη και το τυφλό σημείο, όταν ένα όχημα βρίσκεται μέσα σε αυτό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις