Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Lady Gaga & η Γκλεν Κλόουζ μοιράστηκαν το βραβείο στα Critics' Choice Awards

Η Lady Gaga & η Γκλεν Κλόουζ μοιράστ...

Και υποκλίθηκαν η μία στην άλλη

Το ωραιότερο στιγμιότυπο της μέχρι τώρα Oσκαρικής κούρσας ήταν το βραβείο που μοιράστηκαν η Lady Gaga με την Γκλεν Κλόουζ στην λαμπερή απονομή των βραβείων Critics' Choice Awards.

Πιο συγκεκριμένα στην φετινή απονομή των Critics' Choice Awards την Κυριακή 13/1/2019, η Lady Gaga για το «Ένα Αστέρι γεννιέται» και η 71χρονη Γκλεν Κλόουζ για το «The Wife» μοιράστηκαν το βραβείο Α' Γυναικείου Ρόλου σε Δράμα και χάρηκαν τόσο πολύ για την εξ’ ημισείας νίκη τους που μετά την τελετή φωτογραφήθηκαν μαζί στο πιο αξιολάτρευτο, λαμπερό και ήδη κλασικό στιγμιότυπο της φετινής Οσκαρικής κούρσας, όπως αναφέρει το flix.gr.

Οι δυο καλλιτέχνιδες αναμένεται να βρεθούν αντίπαλες και στην πεντάδα των βραβείων Όσκαρ (στις 22/1 η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων), εκεί ωστόσο θα απειληθούν στα ίσα από μια τρίτη υπέροχη κυρία, την Ολίβια Κόλμαν του «The Favourite – η Ευνοούμενη»  του Γιώργου Λάνθιμου, η οποία κέρδισε στα Critics' Choice Awards το βραβείο καλύτερης α’ γυναικείας ερμηνείας σε κωμωδία. Το πιο τέλειο θα ήταν να το μοιραζόντουσαν και οι τρεις ηθοποιοί, προσθέτει το flix.gr.

* Για τα Critics’ Choice Awards ψηφίζουν τα μέλη του Broadcast Film Critics Association (BFCA) και του Broadcast Television Journalists Association (BTJA), και καθώς πρόκειται για τη μεγαλύτερη ένωση κριτικών κινηματογράφου της βόρειας Αμερικής συνιστούν μια αρκετά ακριβή πρόβλεψη για τις υποψηφιότητες των Όσκαρ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight