Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Παμμικρασιατικός για τη συμμετοχή της συζύγου του Δημάρχου στον Πολιτιστικό Οργανισμό

Ο Παμμικρασιατικός για τη συμμετοχή της ...

Όπως αναφέρει εκπροσωπεί τον Παμμικρασιατικό χωρίς να πληρώνεται

Σχετικά με δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας ο Παμμικρασιατικός Σύνδεσμος Πατρών και Περιχώρων εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

"Πληροφορούμε ότι η κα. Κοκόλη Κατερίνα, πράγματι συμμετέχει στο Δ.Σ του Πολιτιστικού Οργανισμού ως εκπρόσωπος του Συλλόγου μας και με απόφασή μας. Στον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων, ο Σύλλογός μας είχε ανέκαθεν εκπροσώπηση, πάντα με αποφάσεις των οργάνων του και με πρόσωπα που έκρινε σκόπιμο να τον εκπροσωπήσουν.

Η κα. Κοκόλη Κατερίνα, είναι εκλεκτό μέλος του Συλλόγου μας και με σημαντική προσφορά στα πολιτιστικά πράγματα του Παμμικρασιατικού και της πόλης μας. Αυτό δεν έχει να κάνει με την συζυγική της σχέση με τον Δήμαρχο. Ο Σύλλογος μας, έχει φυσικά το δικαίωμα να κρίνει ο ίδιος, αυτόν ή αυτήν, που θα εκπροσωπήσει. Εννοείται πάντα ότι η συμμετοχή, της εκπροσώπου μας στον Πολιτιστικό Οργανισμό δεν πληρώνεται. Εκφράζουμε την αγανάκτησή μας, για την απαράδεκτη εμπλοκή αυτού του ζητήματος εκ μέρους ορισμένων στην προεκλογική αντιπαράθεση. Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται. Ο καθένας κρίνεται για το ήθος του και τη στάση του.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η πρόεδρος

Ο γραμματέας

Κονδάκη Χριστίνα

Μπαλής Νίκος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις