Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τα κοστούμια της ταινίας του Γ. Λάνθιμου σε έκθεση στο παλάτι του Κένσινγκτον

Τα κοστούμια της ταινίας του Γ. Λάνθιμου...

H ενδυματολόγος Σάντι Πάουελ οδεύει προς νέα υποψηφιότητα στα Όσκαρ

Η Σάντι Πάουελ, μια από τις καλύτερες ενδυματολόγους του σινεμά στις μέρες μας, έχει ήδη 3 βραβεία Όσκαρ στην κατοχή της (και συνολικά 12 υποψηφιότητες) για τη μέχρι τώρα δουλειά της, κι αν όλα πάνε καλά θα προσθέσει μία ακόμη υποψηφιότητα για το φιλμ «The Favourite – Η Ευνοούμενη» του Γιώργου Λάνθιμου.

Τα κοστούμια της για την ταινία, εμπνευσμένα από τα ρούχα της εποχής, αλλά με μοντέρνες πινελιές στα υλικά και τη ραφή, είναι τουλάχιστον εξαιρετικά και προσθέτουν τον δικό τους τόνο στους χαρακτήρες, όπως αναφέρει σε ανάρτηση του το flix.gr.

«Ήθελα πολύ να δουλέψω σε αυτήν την ταινία από την αρχή», λέει η ίδια. «Συνήθως υπάρχει ένα πολύ συγκεκριμένο είδος ταινιών που αναφέρονται στους βασιλείς της Μεγάλης Βρετανίας κι όλες έχουν ένα ύφος που βάζει υπεράνω όλων την ιστορική ακρίβεια. Ήξερα, όμως, ότι ο Γιώργος Λάνθιμος θα είχε μια διαφορετική οπτική πάνω στην Ιστορία».

Τώρα τα υπέροχα κοστούμια της εκτίθενται στο Kensington Palace, στο Λονδίνο, έναν από τους βασικούς τόπους κατοικίας της βασίλισσας Άννας της Αγγλίας, την οποία υποδύεται εξαιρετικά η Ολίβια Κόλμαν στην ταινία.

Το φιλμ "Η Ευνοούμενη" αναμένεται στην Ελλάδα στις 7 Φεβρουαρίου 2019. Θα το δούμε και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight