Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Απολαυστική & αποκαλυπτική η Έλενα Χριστοπούλου -Είναι η booker της Πατρινής Ηλιάννας Παπαγεωργίου

Απολαυστική & αποκαλυπτική η Έλενα Χ...

Μίλησε και για την Υβόννη Μπόζνιακ και τον Αντώνη Ρέμο

Απολαυστική ήταν η Έλενα Χριστοπούλου στην συνέντευξη που έδωσε στο The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 το βράδυ της Πέμπτης 10/1/2019. Αρχικά έδειξε λίγο απόμακρη αλλά ο πάγος έσπασε και μίλησε με πολλή ειλικρίνεια για την συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model, για την Πατρινή τοπο μόντελ Ηλιάννα Παπαγεωργίου της οποίας είναι κόουτς και booker για δουλειές στην Ελλάδα, για την ένοπλη επίθεση στο πάρκινγκ του σπιτιού της όπου είχε τραυματιστεί ο πρώην σύζυγος της αλλά και για πολλά άλλα, για την ηλικία της (είπε ότι είναι γεννημένη το 1975 και πως από πιτσιρίκα μεγαλοέδειχνε) αλλά και την Υβόννη Μπόσνιακ, το όμορφο μοντέλο που πλέον είναι η σύζυγος του τραγουδιστή Αντώνη Ρέμου.

Η μέντορας λοιπόν των κοριτσιών του GNTM στο κανάλι Star που έσκισε από πλευράς τηλεθέασης, αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως όταν η Υβόννη Μπόσνιακ ήρθε στην Ελλάδα ήταν συνέχειά μαζί της. Ωστόσο όταν το διάσημο μοντέλο της είπε κάποια στιγμή ότι βγαίνει με τον Αντώνη Ρέμο, η Χριστοπούλου δεν τρελάθηκε και από την χαρά της.

«Με εμένα ήταν η Υβόννη από την πρώτη ημέρα στην Ελλάδα… Δεν μου είπε μία φορά τόσα χρόνια ήταν “είμαι κουρασμένη”…», ανέφερε η μέντορας των κοριτσιών του GNTM Έλενα Χριστοπούλου.

Όσο για την αντίδρασή της όταν έμαθε από την Υβόννη ότι έχει δεσμό με τον Αντώνη Ρέμο, ανέφερε τα εξής: «Δεν είπα και “μία χαρά παιδί” όταν έμαθα για τον Αντώνη» και το δικαιολόγησε λέγοντας πως ο τραγουδιστής ήταν γνωστός και είχε πολλές θαυμάστριες στο γυναικείο φύλο.

Τέλος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επανέλαβε πάνω από δύο φορές πως θα πρέπει κάποιο κανάλι να προτείνει στην Έλενα Χριστοπούλου να παρουσιάσει το παιχνίδι "Ο πιο αδύναμος κρίκος" καθώς της πηγαίνει πολύ!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight