Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνέχεια κατολισθήσεων στη Δυτική Ελλάδα λόγω της βροχής - Χιόνι στον Αυχένα Πριολίθου

Συνέχεια κατολισθήσεων στη Δυτική Ελλάδα...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Σε πολλά σημεία οι κατολισθήσεις στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Συνεχίζονται οι κατολισθήσεις λόγω των έντονων βροχοπτώσεων στην Αχαΐα και σε άλλα σημεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ενώ πριν από λίγο ξεκίνησε χιονόπτωση στον Αυχένα Πριολίθου Αχαΐας. Αυτή την εικόνα δίνει στο thebest.gr o Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Νίκος Γυφτάκης.

Επιπλέον μηχανήματα της Περιφέρειας επεμβαίνουν σε κοίτες ποταμών για την αποφυγή πλημμυρών. Σύμφωνα με την Περιφέρεια αυτά τα σημεία είναι ο Διακονιάρης, ο Κλειτόριος ποταμός, το ρέμα Μιλιαγκού στην Αιγιάλεια και άλλα, ενώ καθαρισμός δρόμων λόγω των πολλών κατολισθήσεων βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα.

"Έχουμε πάρα πολλές διάσπαρτες κατολισθήσεις μεταξύ άλλων στην επαρχιακή οδό Ακράτας Ζαρούχλας στη θέση Πύργος, στον δρόμο Φτέρη - Καλάβρυτα και σε σημεία της Πατρών Καλαβρύτων μέσω Πούντας όπως και στην Πατρών Καλαβρύτων μέσω Χαλανδρίτσας. Σε κανένα σημείο δεν έχουμε διακοπή κυκλοφορίας" τονίζει ο κ. Γυφτάκης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Περιφέρειας το Σαββατοκύριακο αναμένονται λιγότερες βροχές και περισσότερες χιονοπτώσεις στην ορεινή ζώνη.

Ανοικτό είναι από σήμερα στις 5 το πρωί το πορθμείο Ρίου - Αντιρρίου ενώ λειτουργεί κανονικά από χθες το βράδυ η γραμμή Κυλλήνης Ζακύνθου και Κυλλήνης Κεφαλονιάς.

 

Τότε που υπερχείλισε ο Γλαύκος και έπνιξε την Πάτρα - Δυο ενήλικες κι ένα μωρό νεκροί από τη σφοδρή βροχόπτωση

 


Πάτρα: Βγήκε η θάλασσα στη στεριά στο Ρίο – Αποκλεισμένη η παραλιακή - Βροχές και θυελλώδεις ανέμους έφερε η «Υπατία» - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις