Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

Η CHIARA FERRAGNI ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ! ΤΑΙΝΙΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΔΑΣ IΝFLUENCER- ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ

Η CHIARA FERRAGNI ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ! ΤΑΙΝΙΑ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Με τη συμμετοχή των Donatella Versace, Maria Grazia Chiuri

Tα γενέθλια δεκαετίας από τη στιγμή απογείωσης του blog της «The Blonde Salad» στο ψηφιακό σύμπαν γιορτάζει με κινηματογραφικό τρόπο η διάσημη ιταλίδα Κιάρα Φεράνι (Chiara Ferragni). Η πασίγνωστη ιταλίδα fashion blogger- influencer, διαμόνια επιχειρηματίας, σχεδιάστρια και μοντέλο ετοιμάζει ένα πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ με τη συμμετοχή κορυφαίων ονομάτων της μόδας.

Την ταινία σκηνοθετεί η ανερχόμενη ιταλίδα Ελίζα Αμορούζο και την παραγωγή έχει αναλάβει η Memo Films Srl. Oπως μαθαίνουμε, θα επικεντρωθεί στην ιδιωτική ζωή της Κιάρα Φεράνι, καθώς και στην επαγγελματική persona που παρουσιάζει στον κόσμο. Εκπρόσωποι ισχυρών οίκων μόδας, όπως οι Ντονατέλα Βερσάτσε, Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ, Τζέρεμι Σκοτ και Μαρία Γκράτσια Κιούρι συμβάλλουν στη διαμόρφωση της αφήγησης μαζί με ακαδημαϊκούς καθηγητές, κοινωνιολόγους και πιστούς ακόλουθους του παγκόσμιου φαινομένου Κιάρα Φεράνι.

Η 31χρονη style icon και businesswoman που τρέλανε το Forbes, άρχισε ήδη να γυρίζει το ντοκιμαντέρ, το οποίο έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2019, κατά τη διάρκεια του εντυπωσιακού γάμου της στη Σικελία τον περασμένο Σεπτέμβριο, σύμφωνα με τη Vogue. Η Αμορούζο ακολούθησε στη συνέχεια τη νεόνυμφη στην περιοδεία της στις Εβδομάδες Μόδας, καθώς καθόταν στις πρώτες σειρές των επιδείξεων και διασκέδαζε στα πάρτι στη Νέα Υόρκη, το Μιλάνο και το Παρίσι και σε ένα ταξίδι στη γενέτειρά της, την πόλη Κρεμόνα.

Το 2019 όμως πέρα από την εμφάνισή της στην κινηματογραφική οθόνη θα ξεκινήσει το πρώτο masterclass ομορφιάς σε συνεργασία με τον make up artist Μανουέλε Μαμέλι, ο οποίος επιμελήθηκε το μακιγιάζ και τα μαλλιά της στον γάμο της με τον Ιταλό ράπερ Fedez.

. Το «Bites Breeties» θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Teatro Vetra στο Μιλάνο στις 9-10 Φεβρουαρίου, αναφέρει το WWD.

Η Κιάρα Φεράνι, η οποία ξεκίνησε το blog της τον Οκτώβριο του 2009, όταν ήταν φοιτήτρια Νομικής και δημιούργησε μία επιχείρηση αξίας πολλών εκατομμυρίων έχει 11,6 εκατ. ακόλουθους στο Instagram και 1,3 εκατ. ακόλουθους στο Facebook.

Βρέθηκε δύο φορές στη λίστα του Forbes με τους 30 πλουσιότερους ανθρώπους ηλικίας κάτω των 30 ετών, έγινε μάθημα στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Χάρβαρντ και φωτογραφήθηκε για πάνω από 60 εξώφυλλα περιοδικών.

«Στους ανθρώπους αρέσει η ιστορία μου ως αυτοδημιούργητης γυναίκας» έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή στην εφημερίδα «The Guardian». «Αυτό είναι πολύ ασυνήθιστο στην Ιταλία, πολλοί άνθρωποι της γενιάς μου δεν έχουν καν δουλειά. Δεν ξέρω πραγματικά πώς το έκανα. Η χρονική συγκυρία ήταν σίγουρα ένας παράγοντας».

Η πορεία της Φεράνι ξεκίνησε μέσω της Teen Vogue και της Guess. Ακολούθησε εμφάνισή της στο Φεστιβάλ των Καννών και πολλές διακρίσεις για τις οντερνετικές της επιδόσεις. Σήμερα, πάμπλουτη ζει μεταξύ Μιλάνου και Λος Αντζελες, ενώ τη βλέπουμε διαρκώς να πρωταγωνιστεί σε μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View