Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σπούδασα δημοσιογραφία και έχω θείο Μητροπολίτη στη Ν. Υόρκη - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σπούδασα δημοσιογρα...

Δεν έχασε τη ψυχραιμία και το χιούμορ της όταν της έκαναν πλάκα στην εκπομπή του Αρναούτογλου

Πολλά και διάφορα είπε η Πατρινή τοπ μόντελ και κριτής του Greece’s Next Top Model, Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή που είδαμε το βράδυ της Τετάρτης 9/1/2019 στον ΑΝΤ1. Μάλιστα δεν έλειψαν και κάποιες πλάκες στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου από τους αστείους συνεργάτες της εκπομπής, τους Φάνη Λαμπρόπουλο, Θανάση Πασσά και Νικόλα Ράπτη, τους αποκαλούμενους και «μύγες» ενώ στο τέλος όλοι μαζί και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φόρεσαν σκωτσέζικες, καρό φούστες και έκαναν φωτογραφικές πόζες καθ’ υπόδειξη της Ηλιάνας.

Η Πατρινή πρώην Σταρ Ελλάς που κάνει καριέρα στη Νέα Υόρκη, αποκάλυψε πως έχει σπουδάσει δημοσιογραφία ενώ είχε κάνει και μαθήματα κάμερας και ηχοληψίας, είπε πως όταν νιώθει σκεπτική, αγχωμένη και στενοχωρημένη το καταφύγιο της είναι η εκκλησία, πως εξομολογείται και πως στη Νέα Υόρκη έχει θείο που είναι Μητροπολίτης. Γενικά έδειξε προετοιμασμένη, δεν έπεσε σε «παγίδες» κι ας προσπάθησε να της εκμαιεύσει πράγματα για την προσωπική της ζωή ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όπως όταν την ρώτησε ποιους τραγουδιστές προτιμά κι εκείνη ανέφερε μεταξύ 4 ονομάτων που είπε και τον Κωνσταντίνο Αργυρό…

Ακόμα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που ήταν κομψά ντυμένη με ένα αποκαλυπτικό φόρεμα σε κίτρινη απόχρωση, δεν δίστασε να πει πως οι γονείς της έχουν χωρίσει, πως θέλει να τους βλέπει ευτυχισμένους και πως επιθυμεί στο μέλλον να κάνει τη δική της οικογένεια. Έχει και μία αδελφή που είναι παντρεμένη κι ένα ανιψάκι που είναι και βαπτιστήρα της.

Εντύπωση πάντως έκανε η ψυχραιμία και το χιούμορ της ακόμη κι όταν οι "μύγες" άρχισαν να την πειράζουν λέγοντας της διάφορα όπως ότι μοιάζει με ρακούν...

Αίσθηση έκανε τέλος και μία αναφορά που της έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για την γνωριμία της με έναν Χολυγουντιανό σταρ τον Σεμπάστιαν Σταν που πρόσφατα γύρισε μία ταινία στην Ελλάδα και ο ίδιος είχε μία γυμνή σκηνή πάνω σε ένα μηχανάκι αλλά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν "χαμπάριασε".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight