Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Λαμπερή αβάντ πρεμιέρ της ταινίας «Περιμένοντας τη Νονά» στην Αθήνα -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Λαμπερή αβάντ πρεμιέρ της ταινίας «Περιμ...

Παρέστησαν οι πρωταγωνιστές του φιλμ Θ. Τσαλταμπάσης, Λ. Ελευθερίου, Demy, Κ. Παπουτσάκη

Την περασμένη Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019, ο πρόσφατα ανακαινισμένος κινηματογράφος Odeon Όπερα στην οδό Ακαδημίας στην Αθήνα φιλοξένησε τη λαμπερή πρεμιέρα της νέας ελληνικής ταινίας που «ανοίγει» την κινηματογραφική χρονιά του 2019, «Περιμένοντας τη Νονά».

Ο κινηματογράφος Odeon Όπερα υποδέχθηκε πλήθος κόσμου που παρευρέθηκε στην αβάντ πρεμιέρ της τρυφερής κωμωδίας του μετρ του είδους, Νίκου Ζαπατίνα, «Περιμένοντας τη Νονά». Ο γνωστός σκηνοθέτης επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με μια κωμωδία που βασικό της θέμα είναι η φιλία, γυρισμένη στο νησί της Νάξου.

Το «παρών» έδωσαν οι συντελεστές της ταινίας, όπως ο σκηνοθέτης Νίκος Ζαπατίνας καθώς και οι ταλαντούχοι ηθοποιοί Θανάσης Τσαλταμπάσης, Λευτέρης Ελευθερίου, Demy, Κατερίνα Παπουτσάκη, Joel Cederberg, Νατάσσα Τσακαρισιάνου, Κατερίνα Γαβαλά, Βίβιαν Κοντομάρη, Κατερίνα Σούσουλα, Ναταλία Δήμου και Αλεξάνδρα Ταβουλάρη.

Στην πρεμιέρα παρευρέθηκαν και ο παραγωγός της ταινίας Παναγιώτης Αλεξόπουλος καθώς και λαμπερά και γνωστά πρόσωπα από τον χώρο των επιχειρήσεων, της τηλεόρασης και του θεάματος, μεταξύ των οποίων οι Μαίρη Συνατσάκη, Ευθύμης Ζησάκης, Κώστας Αποστολάκης, Έλενα Τσαγκρινού, Ταμίλα Κουλίεβα, Βασιλική Τρουφάκου, Μαρία Εκμεκτσίογλου, Γλυκερία Παπαδοπούλου, Αγοραστή Αρβανίτη (η οποία είναι σύζυγος του Θανάση Τσαλταμπάση), Τατιάνα Καλατζή (σύζυγος Λευτέρη Ελευθερίου), Γιάννης Μποσταντζόγλου, Στέλιος Πέτσος, Dee Vibes, OGE, Νικόλ Ζαπατίνα, Γιώργος Χατζηνάσιος, Μαρία Χατζηνάσιου, Κλέλια Χαρίση και πολλοί άλλοι.

Η πιο κρύα νύχτα του φετινού χειμώνα ζέστανε από το θερμό χειροκρότημα του κόσμου και το άφθονο γέλιο που γέμισε την κινηματογραφική αίθουσα, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ένα λαμπερό πάρτι στο πρόσφατα ανακαινισμένο φουαγιέ του κινηματογράφου, με «soundtrack» φυσικά το νέο τραγούδι της Demy «Έλα» που ντύνει μουσικά την ταινία. Οι καλεσμένοι απόλαυσαν μοναδικές γεύσεις και άφθονο κρασί από το ξεχωριστό catering Street & Lounge by Βασίλης Ακρίβος.

Η ταινία «Περιμένοντας τη Νονά» είναι μια παραγωγή της Red Line Productions σε συμπαραγωγή της Nova και θ’ αρχίσει να προβάλλεται από τις 17 Ιανουαρίου στους κινηματογράφους από την ODEON.

Αναμένεται να γίνει αβάντ πρεμιέρ και στα Odeon Βέσο Μάρε στην Πάτρα την προσεχή Δευτέρα 14/1 στις 20.00.

Λίγα λόγια για την ταινία

Ηρακλής και Αγησίλαος, δύο επιστήθιοι φίλοι, εγκαταλείπουν την Αθήνα και ξεκινούν για τη Νάξο όταν μαθαίνουν ότι η πολυαγαπημένη νονά του Ηρακλή… μετράει ώρες. Ταυτόχρονα, η Φαίδρα που ζει μόνιμα στη Γερμανία ετοιμάζεται να περάσει το πρώτο καλοκαίρι της στην πατρίδα κι έτσι καταφθάνει στο νησί παρά τις έντονες αντιδράσεις της μητέρας της Ερμιόνης. Η συνάντηση όλων στο νησί θα γίνει αφορμή για μια σειρά από απίστευτες καταστάσεις ζωής... και θανάτου, σε μια αισιόδοξη και τρυφερή κωμωδία με απροσδόκητο φινάλε...

Οι φωτ. είναι Panoulis Photography και μας εστάλησαν από την Odeon.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight