Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συλλήψεις αλλοδαπών στο λιμάνι της Πάτρας

Συλλήψεις αλλοδαπών στο λιμάνι της Πάτρας

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πάτρας

Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών και του 45χρονου αλλοδαπού άμεσου συνεργού τους προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σε συνεργασία με στελέχη του Γρ. Ασφαλείας Κ.Λ Πάτρας, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό, εντοπίστηκαν δύο (02) αλλοδαποί, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, να αποπειρώνται να εξέλθουν παράνομα της χώρας με την άμεση συνέργεια ενός 45χρονου αλλοδαπού, ο οποίος τους συνόδευε και θα ταξίδευε μαζί τους με το ως άνω πλοίο. Από την Υπηρεσία μας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών προέβησαν χθες το απόγευμα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του  Γρ. Ασφαλείας στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοία με προορισμό το εξωτερικό, κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα. Από την Υπηρεσία μας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

Στη σύλληψη ενός 45χρονου προέβησαν, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον ανωτέρω στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, ως οδηγός Φ/Γ οχήματος το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε το διοικητικό μέτρο της απαγόρευσης εξόδου του από τη χώρα.

Προανάκριση διενεργείται από την Υπηρεσία μας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πάτρας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις