Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στην Πάτρα για την παράσταση της συζύγου του βρέθηκε ο Κώστας Καζάκος -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Στην Πάτρα για την παράσταση της συζύγου...

Είχε συνάντηση και με στελέχη του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο πρώτος κύκλος παραστάσεων της παραγωγής του Θεάτρου Τέχνης, "Όλο Σπίτι Κρεβάτι κι Εκκλησία", σε μια ευφάνταστη σκηνοθεσία του Κωστή Καπελώνη. Δόθηκαν 4 sold out παραστάσεις (οι 3 στην κεντρική σκηνή του "Λιθογραφείον» στις 4 και 5/1/2019 και 1 στο «Τεχνουργείο» της Ναυπάκτου την Κυριακή 6/1), που ενθουσίασαν το κοινό με ένα τόσο τρομακτικά οικείο θέμα, με λόγο καθημερινό αλλά και υπερβατικό που «χαιδεύει» την καρδιά αλλά και δίνει και μία γροθιά στο στομάχι. Η μουσική της παράστασης ήταν του Σταμάτη Κραουνάκη.

Οι τρεις ηθοποιοί της παράστασης: Τζένη Κόλλια, Γιάννα Μαλακατέ και Ράνια Παπαδάκου με τις άψογες ερμηνείες τους καταχειροκροτήθηκαν από τους θεατές ενώ η μουσική του Σταμάτη Κραουνάκη σηματοδοτούσε άψογα την κραυγή απόγνωσης και τη σημαία της επανάστασης της μητέρας, της αδελφής, της φίλης, της γυναίκας της διπλανής πόρτας.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην Πάτρα με αφορμή τις παραστάσεις στο Λιθογραφείον βρέθηκε και ο Κώστας Καζάκος, σύζυγος της Τζένης Κόλλια. Μάλιστα μετά την παράσταση στο φουαγιέ του Λιθογραφείον ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας είχε την ευκαιρία να συζητήσει με την υπεύθυνη του Λιθογραφείον Ελένη Καραμούζη αλλά και τον Πατρινό ηθοποιό και σκηνοθέτη Χρήστο Στρέπκο, την χορογράφο Μαριμίλλη Ασημακοπούλου, τον πρόεδρο του συμβουλίου του ΔΗΠΕΘΕ Ανδρέα Τερζή, το μέλος του συμβουλίου Μαριάννα Σταματιάδου, κ.α.

Οι φωτ. είναι του Παναγιώτη Μουλίνου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight