Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνεχίζει να δίνει μάχη στη ΜΕΘ του Ρίου ο 7χρονος Γιώργος που τραυματίστηκε σοβαρά στο Γούμερο

Συνεχίζει να δίνει μάχη στη ΜΕΘ του Ρίου...

Εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) Παίδων

«Η κατάσταση του παιδιού είναι σταθερή, αυτό για μας αποτελεί μια καλή πρόγνωση. Αν συνεχιστεί έτσι και για το επόμενο 24ωρο, θα μπούμε σε διαδικασία αποσωλήνωσης του παιδιού, δηλαδή αποδέσμευσης από τον αναπνευστήρα» δήλωσε στην εφ. «Πατρίς» η διοικήτρια του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, Γιούλη Μαμμή σχετικά με την εξέλιξη της υγείας του 7χρονου Γιώργου από τον Πύργο, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) Παίδων του νοσηλευτικού ιδρύματος της Πάτρας, δίνοντας μάχη για τη ζωή του.

Γιατροί και νοσηλευτές παρακολουθούν με προσοχή και επιμέλεια κάθε λεπτομέρεια που καταγράφεται σχετικά με την υγεία του μικρού αγοριού, προκειμένου να αποφασίσουν τις επόμενες ενέργειές τους.

Αξιοσημείωτο είναι το ενδιαφέρον των πολιτών για το 7χρονο αγόρι, αφού καθημερινά τα τηλεφωνήματα στο νοσοκομείο όσο και στην εφ. «Πατρίς» σχετικά με την υγεία του μικρού είναι δεκάδες.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί του ΑΤ Πύργου έχουν ήδη ξεκινήσει την προανάκριση για να διερευνηθούν πλήρως οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το ατύχημα. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς», έχει οριστεί πραγματογνώμονας για να διερευνήσει τα αίτια της πτώσης της μεταλλικής πόρτας που προκάλεσε τον τραυματισμό του παιδιού. Παράλληλα, οι αστυνομικοί συγκεντρώνουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία και πληροφορίες (καταθέσεις, ιατροδικαστική,κλπ) προκειμένου να ολοκληρώσουν τον φάκελο της δικογραφίας.

Στη συνέχεια, όλο το υλικό θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, για την αναζήτηση πιθανών ποινικών ευθυνών.

πηγή: patrisnews.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις